Момичета, от петък сме си в къщи, изкарахме няколко дни в инфекциозната болница, влязохме вторник на обед.
А какво да давам, вече два дни е с нормално ако, но давам само специално мляко и бисквити и малко ориз.От утре какво да давам, морков и картоф не иска, някаква супа пилешка да дам ли?А кисело мляко с бисквитки и нишесте с вода кога да дам, тях поне ги обича.
Силве, когато аз бях с децата в инфекциозна болница при изписването ни (вече бяха с нормални изпражнения и тримата) не си спомянм някой да ми каза какво да правя и аз реших, че ни се е разминало. Факт е, че 2 дни по-късно се върнах там отново с Никол. Тогава едната лекарка ми каза, че най-малко седмица дори 10 дни трябвало детето да е "на диета", в смисъл да се внимава с храната която му се дава.
Предполагам си въвела ориз (как не ми идва друго на ум сега:) освен картофите, които пък отказва да яде). За следобедна закуска можеш да му дадеш печена ябълка. Мисля доста се харесва на децата. Пилешката супа също не би му навредила мисля.
Благодаря, Петинка!
До вчера съм давала само мляко ал110, обикновени бисквитки, ориз и няколко парченца пиле, и малко сухари.От неделя е твърдо акото, даже от събота следобед.Но свърши млякото, и опитах да дам хумана за диария, но не го хареса, и сутринта дадох от фризолака.
Не знам какво да давам, малкия в последните три месеца е много злояд, и карахме основно на нишесте с мляко, кисело мляко с бисквитки и плодова каша, по малко съм пробутвала попара и пилешка супа.
Какво от тези неща мога да дам, кисело мляко с обикновени бисквитки добре ли е?
А нишесте с вода, да не го раздразни млякото, но пък в него има захар, плодова каша не е добре още сигурно, освен само ориз да предлагам
.
Имам пюре банан, и банан с ябълка, те ще му харесат, но мога ли да дам вече?