Първо искам да благодаря за писмата, които се качват тук. И моето дете ще ги получи тия дни и ще кача снимка.
има толкова много обичаи и вярвания с които могат да се запознаят деца...
рожден ден, прощъпулник, кръщане, карнавал, бал с маски, пикник, първият учебен ден, сватба
пинята, онзи свети Микулаш, който дава картофче и въгленче
а има и нехристиянски, които също се споменават често и са интересни - мюсюлманските, еврейските
а също суеверия, народни гадания или магии (например ако кихнеш трябва да се каже "наздраве", защото така се разваляла магия) заедно с коледуването и кукерите (например)
Може да се разкаже за някой спорт или интересни професии.
Аз така от позицията на търтея, който само си разпечатва вашите писма. Но исках да попитам, как ще се приеме идеята аз да си напиша плануваното преди писмо (за пещерите) и да го прикача тук със снимка, без да го изпращам. Който иска може да си го разпечата и да си го пусне. Който не иска - не.
Освен това тези за празниците също могат да не се пращат по пощата. Едва ли ще има някакви кой знае колко различни новогодишни картички в северното полукълбо. А за много празници въобще няма.
Нашата поща е ужасна. Аз основно заради това се отказах. Но след като писмата се качват тук, даже не съжалявам. Затова и давам идеята да не се купуват марки.