Лиде, целувки по двете бузки!
Аз активно следя продълженито на форума в т. нар. "Сурат тефтер"!
Чат-пат ще отскачам за по някое етюдче, когато нещо готино и красиво ми се оформи в главата - или под влияние на момента, или пък мислено преди това.
Моят голям проблем е, че в повече от 99% от случаите нямам мнение по повечето теми, абсолютно некомпетентна съм и това е непоправимо!
А и с възрастта човек все го тегли да се натрапва с мярка, такт и без много шум. Опасявам се, че и това е непоправимо.
Това място е и за мен минало незабравимо - най-сладкото време от живота ми, много различно и освобождаващо от всичко, което дотогава бях правила. Просто неповторимо! Ама трябва и да работя, че ще ме изгонят, а и за други дейности ми се иска да намирам време, защото участието в темите си изисква концентрация и време, но за по едно кафе винаги може да се отскочи.
Маги, аз видях, че има вече две момичета от Англия и че те са от Лондон и двете. Е, предполагам, че те ще разкажат и исторически неща, и геграфски, и за забележителностите, едва ли ще избегнат да споменат за прословутия дъжд и мъгла. Аз не живея в Лондон, а и вече ми се върти нещо в главата, което е далеч от стереотипите и клишетата. Ако успея да го забравя дотогава, друго ще се появи. Със сигурност на врабчо ще му е приключенско вълнуващо и магическо. Магическият реализъм ми е един много любим жанр, направление, течение и каквото там се води.