Hola, Аржентина!!
Голямо пътуване, голямо нещо до тази толкова слънчева и непозната страна! 15 часа със самолет се равнява на няколко живота на насекоми от неизвестен вид. Времето наистина се измерва индивидуално за всеки от нас.
Толкова богата флора и фауна има в тази далечна земя! От животните бях чувала само за "броненосеца", но поради лични асоциации с това пробивно животно. Виж Патагония ми е по-позната, през повечето време пребивавам там инкогнито. Това водопади, полуострови, страховити ледници, Огнена Земя - все неща подходящи за приключения и авантюри безстрашни. Признавам си също така, че доста често ми се иска да знам как да си купя билет за влака "Краят на Света" и да ме вози, отдалечава, а аз да забравям и да не помня за много неща. Обаче двете марулки ми се заканват, че и на края на света ще ме открият, та не си струва билета.
Малката човечка вече чака писмата на Рошко, свикна с този образ и го споменаваме, като пощальонът мине. Изрязахме картинките на животните и тя ги залепи по местата им. Даже каза, че харесва Льошко, защото може да напише много букви.
Гери, много благодарим за всички вълнения!! Общата ми култура се повиши с няколко градуса от разказа ти за тази екзотична страна.
(Аз във вторник на 22-ри съм намислила да посетя един пощенски клон и ще ви пиша тогава какво съм свършила, какво да очаквате и всичко по въпроса.)