Здравейте, ако някой освен мен преглежда тази тема. Относно наднормените килограми и др. неща и аз има какво да кажа. Аз съм на 35 години и половина и имам един 5 год. син, като с първата си бременност нямах проблеми, бях наддала само 14 кг. От 53 бях станала 67 кг. Но в първата година след раждането започнах да пълнея. Вече съм 82 кг. и не мога да отслабна. Цикълът ми го нямаше 13 месеца след раждането, макар че вземах Дуфастон, Оргаметрил и какво ли не. Изследванията ми бяха идеални- и половите хормони и щитовидните. Така поне ги разтълкуваха докторите. Казаха, че при мен всичко е на основата на стреса. Оттогава ми протече редовно, но по- малко- по 3 дни само. А преди беше по 4-5 дни. Никога не ми е било по много. Сега обаче стават и др. неща. Казаха, че трябва да отслабна, за да имам и др. деца. Освен това ми идва на 28, 29-я до 31-я ден най-късно. През септември ми дойде на 8-ми, на 29-я ден, но толкова беше малко, че трая само 1 ден / няколко часа/, и то само на тоалетната хартия си личеше като бледо кафеникаво петно. През октомври ми дойде на 6-ти- в 29-я ден пак, малко по- силно, но едва си личеше на превръзката, като кафеникаво петно. Трая 2 дни на пресекулки. Сега на 27-я ден от последния МЦ още не е дошло, но днес много ме боля главата, чувствам напоследък умора, понякога ми е лошо привечер, спи ми се често по никое време, вие ми се свят днес. Кръвното ми е ниско. Направих си тест за бременност- отрицателен. Какво ми е? Възможно ли е да е от хормоните или от цветна бременност?