Здравей Кatya
мерси много за хубавите пожеланиия, дано стискай силно палци.
Що се отнася за стимулацията с Меногон на мен ми е за втори път. Първия път при 3-тата ми инсеминация го пих в комбинация с Кластил. Направих 4 зрели Ф,Е2 точно преди процедурата беше 1500 и не бихме Прегнил за таймиране. Инсеминацията беше на 15-ти ден на неспуканри Ф, а рето на 16-ти ден на спукани 3ф. Пих 14 дни утрогестан и дуфастон,но за жалост резултата от ЧХГ е негативен.
Сега с нови сили и надежда стартирах 4-ти опит.
Този път бях само на Меногон-150 за пет дни\от 5 до 9 ден\. Мисля че добре се повлиявам и нямам особени странични ефекти, освен че преди се изпъпчих по лицето и гърба,но бързо мина, а сега ми излезе нещо кото цирей, но не съм сигурна дали е от медикамента.
На прегледа се видяха 2 добри Ф в двата яйчника и някалко малки вляво. На 12-ти ден бих Прегнил 5000. Инсеминацията беше 27 часа по-късно, реинсеминацията 45 часа след Прегнила. До колкото знам ову настъпва около 36 часа след Прегнил, а процедурата има усвех ако е направена между 26-я и 48-я час. Сега пия Дуфастон 2х1 и Урогестан 2\вагинално нощем\ и силно се моля този път да сме успеяли да достигнем до нашето чудото.
Стискам палци за твоя опит и се извинявам за дългия пост и ако съм догегнала