Здравейте момичета.
Приемате ли нови попълнения в темата?
Аз съм на 22 години,правим опити от март месец тази година,с приятеля ми с който сме 4 години заедно,но секса е супер нередовен,може би 2-3 пъти месечно,заради работата на приятеля ми,който е международен шофьор!
Днес бях при гинеколога ми,понеже сме близки,а имах рожден ден и минах да почерпя.Видя ми тестовете,и определи,че положителният е на 22-ри ден от МЦ,и каза да пия "Дуфастон" тогава,а не на 16 ден както го пиех сега.Меря и БТ всеки ден,и днес си купих нов термометър,че моя не е много читав май.Три дена подред БТ беше висока,днес спадна,но доки каза,че било важно 3 дни след ову да се задържи,после може да има лек спад.
И така!Много искаме бебче,засега ще я караме така на късмет,а по нататък моя мъж като се установи вече тук,ще правим фоликулометрия най-вероятно,ако няма резултат до тогава.
Пожелавам на всички тук успех,и скоро да видим двете черти!
Забравих да вметна,че пия "Дуфастон" заради нередовен МЦ,от преди години.Имам нисък прогестерон и доста килца отгоре,които натрупах с годините покрай пиенето на различни регулиращи цикъла хапчета.Сега се боря и с тях с разни диети.