Теди, не знам какво наричаш "настинка" то такава диагноза всъщност няма.
Жаки нещо се поразболя тези дни, вероятно е лепнала някой прелитащ вирус, а там където сте стомашно-чревните са за "добър ден". Нормално е човек, вкл. бебе, който чувства дискомфорт в стомашно-чревния тракт да няма апетит, при това казваш, че пръцка т.е. има и напрежение... Не бери дерт - нито ще отказва кърмата, нито ще става злояда - просто организмът й се бори с дискомфорта от това от което се е разболяла. Нас като майки може да ни плаши гледката, но инстинктивната /и най-правилна всъщност реакция/ при такъв проблем е да се ограничи храната /при вас тя просто е кърма/. Дори болните животинки така правят по инстинкт, ние като хомо сапиенс - не сме с по-смотани реакции.
Успокой се малко, предлагай храна и течности т.е. чиста вода /никакви сокове и пр. при проблем със стомаха и като е имало разстройство/ и следи да не се дехидратира. Друго опасно в ситуацията - няма. Няколко дни, че не яла както обикновено - никакво значение, тя запаси има за месец да не яде и е с идеални мерки. Предвид възрастта й и климата там, ако се усъмниш, че се дехидратира - води в болница да й пуснат система да се освести и това е. Знам, че ти звучи стряскащо като опция и не вярвам да се стигне дотам изобщо, но наблягам, че само това е важното което да следиш изкъсо в момента. Гладна не е, няма да умре от глад, или да се отбие и пр.
Разбира се - ти пък ограничи екзотични и пикантни храни, които биха повлияли на кърмата ти, че като пропие пак - да не докараш проблемът наново преди да се стабилизират стомахчето и червата. И моля те - не се панирай, знам че можеш!
Предлагаш гърда, предлагаш вода - стайна температура, без нищо в нея , никаква друга храна за момента и я наблюдаваш изкъсо.