И аз мисля, че не е зъдължително да мислиш толкова за тия мл мляко, при положение, че яде детето и други млечни храни. Сутрин колко време ти трябва, за да му приготвиш закуската?
Ако му правиш някаква млечна закуска - юфка с мляко, попара с мляко, овесени ядки с мляко, мисля не е драматично, ако не е и пил мляко. Ако е нервен веднага след като стане, можеж да му предложиш малко АМ, докато стане закуската, за да не изгуби апетит и да закусите в нормален час.
На обяд кога ляга? Обяда ви е предполагам преди да заспи. Време за малко сиренце с него.
Следобяд може да хапне кисело мляко с някакво плодче.
И вечерта да се нахрани, ти си преценяваш колко време да мине, докато го сложиш да спи, без да предлагаш АМ, освен ако няма драма някаква.
Но щом няколко дни вече е спокоен и не търси да суче, според мен продължи да си го храниш така, както и до сега и само ако усетиш, че не си дояжда нещо предлагай АМ или увеличи количеството твърда храна.
Аз поне с Дани изобщо не мисля в момента колко яде, колко суче, колко мл дневно... яде си детето, все нещо млечно гледам да има през деня и така