Рийвс, аз твоят проблем с дъгата
си го имам отдавна отвреме навреме с Никол. И аз си мислех, че нищо не е изцицала, ама не. И днес имахме такъв епизод - дъга и рев, като спра да й пъхам цицата - усмивки и тактиката със смяната на гърдата. Като я претеглих, въпреки гърченето и рева, си беше изяла 110 гр., което на нея по принцип й стига горе-долу. Иначе и ние имаме моменти, в които все едно отрова й навирам в устата, а не цица
Просто не бързам, търпелива съм и тя накрая засуква.
Да споделя какво правя тази седмица. Ние се храним 5 пъти - около 7.30 ч., 11.30 ч., 15.30 ч., 20.00 ч. и към 1.00 ч. Тъй като за тях е уморително постоянното теглене, сега веднъж единият е на цица, а другият на АМ, към 3.00 ч. се изцеждам и вечерното хранене след банята давам на Кристиан да цица, а на Никол изцедената кърма в шише, тъй като няма сили да цоца и заспива.
Да се оплача. Кристиан пак е на диета. За две седмици пак качи 750 гр., хем му давам предимно кърма. Но не е дебел, той стана и доста дълъг милия - вече е 62 см. Никол пък е качила около 500 гр. Педиатърката каза да гледам преди обяд въобще да не му давам добавка. Така и правихме днес. Той добре, че изцоква от мен към 140 гр., та не остава гладен. Никол толкова редовно ака, че малко усвоява явно. И двамата много се плюнчат и си пъхат ръцете в устата. Малката направо си налапва цялото юмруче. А на Кристиан май му излиза зъб. Горе при първи горен вдясно се белее едно ръбче. Чудя се не е ли доста рано. Утре сме при педиатърката да му залепи пак пъпчето и ще я помоля да го погледне, да съм сигурна.