0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цъкам си аз из фейса и попадам на това: http://www.on-parliament.com/media/2011/10/01/%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-facebook/

На хората, на които не им се чете цялата "жалба" на г-ца Бенатова в този сайт - бомбастичното заглавие "убийство във фейсбук" се отнася до това, че профилът в социалната мрежа на госпоИцата е "забранен". Тя с терминологията по каквито и да било теми е скарана както знаем, та да не й придиряме.

Някакви ужасни хора, които не били доволни от нейната работа и не ценят нейната журналистическа обективност и почтеност се обединили, направили й кофти номер /групов/, подвели администрацията на фейсбук и хоп - тя милата останала без лична страница. Заради някакви си там...хора. Тип "електорални единици", "драги зрители" т.е. нищожества, които не би трябвало да могат да развалят комфорта на "нейно величество". Тя е свикнала на обратната схема и да няма последствия. За нея.

Чудя се, дали е повече тъжно, или повече смешно, че И сега и още и още - г-ца Бенатова упорито не вдява ЗАЩО толкова много "драги зрители" я недолюбват, че да се стигне до това, от което именно се жалва. Чудя се, дали наистина не й минава през ум за хилядите хора, които тя е засегнала със своята откровена некомпетентност и пристрастност и които нямаха никаква възможност да отреагират... Чудя се дали има капацитета да спре и да се замисли поне в момента за връзката между това, което чувства и чувствата на онези хиляди, анонимни хора, които е засегнала и обидила съвсем несправедливо в своите материали и чиито оплаквания подминаваше тогава с навирено носле подпирайки се на якия гръб на медията в която работи? Ще ми се да се е замислила, но не ми се вярва, предвид текста който е написала в линка по-горе...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Миролюба Бенатова пак се изкара невинна жертва
« Отговор #1 -: Септември 17, 2012, 08:29:43 am »
това е старо, струва ми се - по повод нейното отразяване на събитията в Катуница.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!