Честно казано още от началото нещо не ми се видя наред, затова и се въздържах да споделя линка във ФБ. Както беше писала Джам по-горе, и аз имах нужда от още информация, за да преценя добре какъв е случая. Да, мъчно ми стана и на мен за децата, разбира се, но все пак нещо ме глождеше, че нещата не са съвсем както се представят.
Видяла съм какво ли не в живота си и съм научила едно - никога да не приемам за чиста монета нищо. На такива изумителни интриги и предателства съм се нагледала (за щастие не лично към мен), че вече нищо на този свят не може да ме учуди. Хора, нрави, обстоятелства и съдби всякакви.
Така че аз съм по-скоро от прекалено недоверчивите (дето има един лаф - и на сянката си не вярвам), винаги и всичко подлагам на съмнение и проверявам задължително - особено, когато интуицията ми подсказва още на пръв поглед, че нещо не е съвсем наред...може и да не е много хубаво, но поне ме предпазва от подхлъзвания и измами...
Както и да е, да са живи и здрави дечицата и да пораснат добри хора - искрено се надявам!
За останалото не коментирам - кой каквото прави, на себе си го прави.