0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ако може някой да ми каже с какъв транспорт може да се стигне до там ако се слезе на кръстовището на бул."България" и бул."Гоце Делчев" До там пътувам с 204 от х.Плиска
За съжаление моят резултат е отрицателен.
magi_st, papa2011, Съкровище, anajens, mecinka, благодаря ви за съпричастието. Малко ми е апатично в момента, но сигурно ще е до следващия преглед и план за действие. Неприятното е, че пак ще започвам от нищото. Но... годината тепърва започва.
Момичета, предстои да ми правят ендометриална биопсия. На някой случвало ли се е да си засече овулацията някъде другаде, не в клиниката, след това дали ще ми го признаят за достоверно?
Вариант 1Автобус 60, който минава около Централна гара (не знам точно къде спира) и отива директно до клиниката. Но минава на 15-тина минути в ненатоварените часове на деня.Вариант 2С метрото - в посока Джеймс Баучер. На Сердика сменяш с другата линия (безплатно е) в посока Обеля и слизаш на Константин Величков. От там с автобус 11 или 45 в посока Овча купел, слизаш на спирка Балканкар. Вариант 3Трамвай 6 или 12 за 1 спирка до Надлез Надежда и смяна с трамвай 11 или 19 до спирка Балканкар.
Вариант 4:с такси,аз лично не се лутам с градския транспорт
Цитат на: pimi в Януари 04, 2013, 13:13:18 pmВариант 4:с такси,аз лично не се лутам с градския транспортПими, би ли споделила колко излиза таксито от гарата (км и пари), за да са ориентирани хората. Градският транспорт е за хора с добра ориентация, права си, че не всеки би се справил Но тъй като въпросът беше за него, се постарах максимално да опиша маршрута. Иначе ако пътувах като вас от страната и слизах да гарата, щях да опитам с метрото. Нов, авангарден превоз, пък и е интересно
Вариант 4:с такси
мамита,що чака да станат 40 лв. ,бе душко,аз щях да сляза доста по-рано!