0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
момичета мина ми пункцията имах 10я..вчера ми се обадиха и си имам 9ембриона,днес чакам обаждане,за да видим как се развиват и кога ще е трансфера...стискайте палци и успех на всички момичета!!!
блаогадаря ви момичета,днес ми се обадиха,че всичко върви добре,делят се дебре само искат да чакаме до 5ден,което е неделя,така ме е страх,защото на миналия опит нестигнахме до трансфер пак така чакахме 5ден,но дано този път всичко е наред...
Цитат на: dani42 в Ноември 28, 2012, 18:02:08 pmМомичета,някоя от вас да е чувала за успешен опит сьс замразени яйцеклетки в нашата клиника?Мен ме е страх да попитам,за да не се разочаровам от отговора !Скоро ли ти предстои такъв трансфер? Стискам ти палци за успех !!!
Момичета,някоя от вас да е чувала за успешен опит сьс замразени яйцеклетки в нашата клиника?
Еви, защо замразявате яйцеклетки, а не ембриони? Ако си го обяснила някъде, само ми посочи къде да прочета, за да не се повтаряш.
Цитат на: evita1717 в Ноември 28, 2012, 21:29:30 pmЦитат на: dani42 в Ноември 28, 2012, 18:02:08 pmМомичета,някоя от вас да е чувала за успешен опит сьс замразени яйцеклетки в нашата клиника?Мен ме е страх да попитам,за да не се разочаровам от отговора !Скоро ли ти предстои такъв трансфер? Стискам ти палци за успех !!!Мисля, че има но не помня, къде в кой форум четох Яйцеклетки или ембриони имаш впредвид?
Мина моята хистероскопия - супер е . При лигавицата всичко е нормално, имам малко обърната матка, но доктора каза, че не е проблем. Нищо не са чистили. Успокоих се, но пред мен отново остава въпроса "Защо нямаме имплантация". Доктора каза, че имам шансове и да действаме по конвеционалния начин. Предстоят празници, клиниката няма да работи и така - следващата ни среща ще е най-рано м. Януари. До тогава кой знае, по Коледа стават чудесаааааааа !
момичета утре ми е трансфера имам 8ембриона,които се делят на 8,9,което незнам какво значи,ама моля ви споделете кво да очаквам от трансфера,че ме е много страх...ще боли ли?да знам на каква болка да се настроя...моля ви пишете ми