На 4-ти ден. Д-р Стаменов ми каза на 4-ти ден да отида.ФСХ не разбрах колко е, опитах се по късно да разбера по телефона, но им е забранено да казват. Е2 е 42, за него попитах когато ми се обадиха по телефона да ми кажат да започвам клостила. Аз друго се чудех , предния месец нямах пункция, защото на прегледа преди нея се установи че съм се "пукнала" и д-р Шевкетова каза "няма какво да пунктираме". От къде се пръкна тоя задържан фоликул? Някой от антралните ли, които да не е бил поддтиснат от двата доминантни, а в същото време към овитрела да е бил прекалено малък? Не знам, объркаха ме тези фоликули, в двата поредни месеца - единия на клостил, другия аримидекс, толкова много ми се искаше да уловим остатъчния ефект, ама нейсе. От дуга страна до сега никога не ми се е случвало да задържа, а по един или друг повод всеки месец съм била следена повече от година назад. Предния път с клостил имах лигавица, сега мога ли да очаквам пак да имам, цялата тая гимнастика е за едно (поне) пресничко, за да направим комбиниран трансфер - по мое настояване.
На мен ми се случи същото нещо, в предният цикъл ми се беше пукнал фоликула и нямаше пункция, а на следващият имах задържан фоликул, в последствие той изчезна, а тръгнаха други два!Знам ли, организъм, явно се образуват на по късен етап в цикъла!Само, че мен д-р Персенска ме беше извикала на втори дени и не ми назначи клостил като видя задържаният, не помня обаче колко мм беше, но мисля, че беше по малко от 36 мм!А Е2 мисля, че е добре за 4 ден!
А бе не се притеснявай, доктора си знае работата,дано да тръгнат други фоликулчета и да си направиш трансфера, има време все пак си в чалото на цикъла!Успех
Авалон, не го мисли толкова, всичко ще е наред!