0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 15
« Отговор #240 -: Октомври 03, 2012, 22:10:53 pm »
Момичета,някой да е правил изследване за тромбофилия в Майчин дом и да има представа каква му е цената?Имам спомен за 100лв,но от преди 2години.
Да, 100 лв. струва изследването и 3 лв. се плаща за банковия превод (данни от юли 2012 г.). Преди това се попълват 2-3 формуляра, ако имаш наследствена предразположеност (емболия на главен кръвоносен съд при родителите и др.), се пише в един от формулярите.

искам да споделя радостта си от усещането на живот в мен! Господ се смили и над мен и възможно в най-добрия момент ме дари с тъй очакваното и изстрадано щастие!
Пожелавам на всички успешни процедури и + тестове!!!
Поздравления! Много жени се решават да се похвалят, след като изминат месеци.
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 23:01:28 pm от mammita2012 »
« Отговор #241 -: Октомври 03, 2012, 22:57:02 pm »
papa,моя трансфер също беше на 3-ти ден.Теста го пуснах на 10-тия и си отчете,пиклив пуснах на 13-ти ден,само за да видя двете чертички.Аз бия Клексан,купувам го за 7.06лв,но доколкото знам Фраксипарина е по-евтин,струва някъде към 5лв.
« Отговор #242 -: Октомври 03, 2012, 23:48:43 pm »
Ikar това е страхотна новина. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Хайде момичета продължавайте да ръсите бременен прашец, че доста дами чакаме на опашка  :pink_dust_1: :green_dust_1: :bighug:

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #243 -: Октомври 04, 2012, 09:06:46 am »
Момичета,някой да е правил изследване за тромбофилия в Майчин дом и да има представа каква му е цената?Имам спомен за 100лв,но от преди 2години.
Да, 100 лв. струва изследването и 3 лв. се плаща за банковия превод (данни от юли 2012 г.). Преди това се попълват 2-3 формуляра, ако имаш наследствена предразположеност (емболия на главен кръвоносен съд при родителите и др.), се пише в един от формулярите.

искам да споделя радостта си от усещането на живот в мен! Господ се смили и над мен и възможно в най-добрия момент ме дари с тъй очакваното и изстрадано щастие!
Пожелавам на всички успешни процедури и + тестове!!!
Поздравления! Много жени се решават да се похвалят, след като изминат месеци.
Аз миналият месец правих изследване за тромбофилия, в клиниката при д-рХаджидекова генетика на пръвият етаж, записваш си час при секретарките, тя май само в понеделник идва, тя ти взема кръв и се плаща 80 лв, после тя ти прилага резултата в досието така ми каза на мен!Успех!
Много се радвам за всимки момичета които напълниха темата с положителни тестчета, пожелавам на всички които са след трансфер да видят  :bfp:
Браво момичета вие сте страхотни, пълните ми душата и ми вдъхвате надежда! :D

« Отговор #244 -: Октомври 04, 2012, 12:54:03 pm »
Здравейте, момичета! Този цикъл ми предстои биопсия и др.Персенска ми изписа Естрофем от 2-рия ден на цикъла 2х1 и ме вика на 10 ден. Някой друг бил е по тази схема и колко време ориентировъчно продължава, защото съм отдалече и да мога да кажа колко време ще отсъствам.
« Отговор #245 -: Октомври 04, 2012, 13:00:33 pm »
Биопсията се прави след доказана овулация на 5 ден,т,е ако овулацията ти е на 14 ден след 5 дни ще ти направят биопсията.Успех!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #246 -: Октомври 04, 2012, 13:36:49 pm »
Благодаря на Mammita2012 и anajens за отговора,вече си мислях,че никой не ми обръща внимание на писанията  :)
Аз обаче от сърце се радвам за всички с положителни резултати и споделям болката на тези,които не са имали все още + резултата,ама това е само временно !!!
Успех на всички и само положителни емоции! :)
*

anajens

• 717
« Отговор #247 -: Октомври 04, 2012, 14:00:59 pm »
Благодаря на Mammita2012 и anajens за отговора,вече си мислях,че никой не ми обръща внимание на писанията  :)
Аз обаче от сърце се радвам за всички с положителни резултати и споделям болката на тези,които не са имали все още + резултата,ама това е само временно !!!
Успех на всички и само положителни емоции! :)

Сара68 аз лично живо се интересувам от това какво се случва с теб, и ти пожелавам от все сърце успех и късмет този път, знам, че започваш с донорска яйцеклетка процедура и да ти кажа , честно този път вече трябва да стане!Следя те под око си ми! :wink:
*

anajens

• 717
« Отговор #248 -: Октомври 04, 2012, 14:06:23 pm »
Да ви питам момичета, кръв за изследвания за контролни НК клетки по всяко време ли на цикъла може да се даде и през всеки ден от седмицата ли!Трябва ли някакъв час предварително да запазвам или да говоря с имунолозите!???
*
« Отговор #249 -: Октомври 04, 2012, 14:19:58 pm »
Да ви питам момичета, кръв за изследвания за контролни НК клетки по всяко време ли на цикъла може да се даде и през всеки ден от седмицата ли!Трябва ли някакъв час предварително да запазвам или да говоря с имунолозите!???
Май по всяко време може. Така или иначе трява да минеш там където те записват за РВМС-то , на мен имуноложката ми взе кръв, защото беше късно, и всички си бяха отишли, а не съм от СФ. Има и телефони на имунолозите на сайта.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #250 -: Октомври 04, 2012, 16:02:55 pm »
Д-р Персенска ми е казвала, че е по-добре през втората половина от цикъла /след овулация/ и мисля, че имунолозите го потвърдиха. Те имат телефона. Аз лично винаги звъня предишния ден, за да разбера дали ще са там и до колко часа, особено ако е събота. Звънни им предварително и попитай и за деня от цикъла.
« Отговор #251 -: Октомври 04, 2012, 16:41:29 pm »
Здравейте момичета.Искам да ви попитам дали някой е правил хорионбиопсия или амниоцентеза в клиника Надежда,как е минало всичко и кой прави тези манипулации.Предполагам са др.Сигридов и др.Михова.
« Отговор #252 -: Октомври 04, 2012, 18:01:12 pm »
Вече за имулогията искат да си със запазен час предварително.Аз предния месец правих контрола на НК клетки и ме предупредиха следващия път да си запазя час.Не че ще те върнат,но така искат вече.Успех:)
*
« Отговор #253 -: Октомври 04, 2012, 18:35:07 pm »
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете каква е цената на SDI тест в клиниката? Благодаря
« Отговор #254 -: Октомври 05, 2012, 00:51:47 am »
Здравейте, момичета! Може ли да ми кажете каква е цената на SDI тест в клиниката? Благодаря

Някъде около 100-120 лв.

*
« Отговор #255 -: Октомври 05, 2012, 08:25:21 am »
epetrova благодаря ти :)
*

anajens

• 717
« Отговор #256 -: Октомври 05, 2012, 09:47:39 am »
Благодаря за отговорите момичета!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #257 -: Октомври 05, 2012, 15:16:13 pm »
anajens,аз днес бях за  контрола на имунологични и си бях записала час предварително,утре след 16 часа ми казаха да се обадя за резултата,а иначе те си го прилагат в досието.
Хубав ден и повече положителни емоции за всички борбени момичета!!!
*

anajens

• 717
« Отговор #258 -: Октомври 05, 2012, 15:21:40 pm »
anajens,аз днес бях за  контрола на имунологични и си бях записала час предварително,утре след 16 часа ми казаха да се обадя за резултата,а иначе те си го прилагат в досието.
Хубав ден и повече положителни емоции за всички борбени момичета!!!
Благодаря Сара!
« Отговор #259 -: Октомври 05, 2012, 15:27:53 pm »
здравейте момичета...искам да ви споделя,че на 17 ще си взема заповедта от фонда,и тогава ще излезе и втория SDI тест на мъжа ми(тъй,като в първия има проблем),но ме притеснява,че д-р Шефкетова ми каза,че трябва да чакаме зелена светлина от лабораторията,някой може ли да ми обясни какво значи това???и преди самата процедура какви изследвания се правят,дали ще можем да стартираме на следващия ми цикъл до края на месеца...
п.с. извинявам се за дългия пост..