И съвсем не съм млада, на 39 години съм. Не мисля, че ми остава много време за нови опити. А и най - вече ме безпокои факта, че така и не намериха причина. Всеки път повтаряме една и съща процедура. ... След като с лигавицата всичко е наред, би трябвало проблема да е в качеството на ембрионите?!?
Мила
Диси22, при нас е същата ситуация, отговор на проблема няма. И аз съм притисната от годините по-скоро физиологически, а не физически, но не можем да се борим с природата. Така сме устроени. Затова всеки път приемам поражението, лека-полека се изправям и отново правя опит. Както вече споделих при мен нещата не са никак розови, трудно реагирам на стилмулация, яйчниците ми са заочнали да се свиват, в лошо състояние са, но съм твърда глава и все мисля, че изход трябва да има. Така и ти не трябва да се отказваш.
Успокой се, събери сили и кураж, консултирай се с доктора и дано откриете верния път към вашето щастие!
Току що ми звъннаха ембриолозите, че са замразили 5 ембриончета, което също ме зарадва
Ивка, чудесна новина. Много ще се моля за вас, искам скоро усмивката ти да не слезе от лицето ти и да танцуваш от щастие
. Дай Боже!