0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
anajens пожелавам ти успех миличка Момичета на Силвия Стефанова същите телефони ли са като на първата страница на темата или има някаква промяна? Че ми се обадиха от фонда, но трябва да отида да взема първо бележка от Силвия за смяна с новата клиника на д-р Стаменов и след това на заповедта.
epetrova, вече са ти отговорили за телефоните на Силвия, само искам да ти кажа, че сега тя ползва консултативния кабинет на 4-я етаж срещу асансьора.
Момичета имам питане, много четох но така и не разбрах къде точно ще се местят от Надежда? Някой да знае адреса и как стои въпроса с паркирането там?
днес бях в клиниката и казаха,че до 3-4 дни в сайта ще дадат пълна информация и на страницата им във facebook:)
Абе не е като за пеша от Красно село:) Този път съм го минавала хиляди пъти от училище до вкъщи През лятото може,ама зимата-с рейсчето 83 от пазара и на втората слизаш (че точно пред клиниката май имаше спирка,на която не спираше 83).
за всички поспали в неделния ден , нашият Доктор с голяма Надежда http://www.btv.bg/shows/duhat-na-zdraveto/videos/video/667496001-Vsichki_gledni_tochki_za_metoda_in_vitro.html