0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 15
« Отговор #60 -: Септември 16, 2012, 18:09:17 pm »
Бочке, преимплатационната генетична диагностика сама по себе си е скъпа. Дано успеят да помогнат. В твоя случай би могла да попиташ лекаря ти за специална цена. Секретарките нямат такива правомощия. Д-р Стаменов често прави отстъпки в цените за момичета с многобройни или сложни процедури. Успех!

Боги,благодаря ти за съвета.Може би ще трябва да поговоря с доктора за някаква отстъпка, като за цена на „едро“ :D,въпреки,че не е в стила ми.Не съм свикнала да искам такива отстъпки,освен в търговията /каквато ми е и работата/,но ще проведа един разговор.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #61 -: Септември 17, 2012, 09:44:51 am »
Avallon, аз за оплождане заплатих миналия месец 250лв.В тези 1000лв. които си заплатила са ти вкл.стимулацията, пункцията и оплождането.Поне аз бях така. :)

Не - тези 1000 лв. платих само за оплождане. Отделно платих стимулацията - около 350 лв. пункцията с упойка 350 лв. и овитрел-а, каккто и 400 лв. замразяване. Всичко малко над 2100 лв.
Аз също знаех са оплождането, че е 250, даже изрично ги попитах няколко дена по-рано. В деня на пункцията не бях предвидила толкова и зяпнах като видях цифрата. Питах я защо ми ми е дала грешна информация, отговора беще "250 лв е на спонтанен цикъл, когато има някаква стимулация е 1000 лв". Това е .
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #62 -: Септември 17, 2012, 10:09:32 am »
Avallon, може би тази сума включва и лекарствата. Примерно аз съм стимулирана с гонал, като имам 6 инжекции, демек 3 писалки- това прави 900 лв., защото едната струва 300. Имам и още инжекции за стимулацията,освен прегнила, който аз си занесох...та в общи линии при мен се очертава 3500 да ми излезе опита.Аз още не съм дала пари, никой не ми е казал  :oops: а аз от вълнение там все забравям да питам,дано не стане проблем.Като ида за трансфер, ще си ги дам, няма как (дано се стигне до там, де)
*
« Отговор #63 -: Септември 17, 2012, 10:35:12 am »
Лекарствата - само мерионал и овитрел са отделно.
Цялата сметка беше 2137 лв - сега си погледнах двата касови бона, както и описа написан от тях.
цитирам: мерионал- 312лв., овитрел-75 лв, пункция 350 лв,оплождане 1000лв, замразяване 400лв.
И ако никой не е плащал такава такса - тогава ?
Интересно, че ще започнат въпросителни разни да ми се въртят в главата.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #64 -: Септември 17, 2012, 10:59:33 am »
Платила си си за нормален стимулиран опит като гледам.
Освен вече всичко, което е със стимулация да е по такива цени.
Взеха да променят цени в движение и никъде не ги обявяват.
*
« Отговор #65 -: Септември 17, 2012, 12:01:02 pm »
Момичета искам само да Ви попитам нещичко :ask:. Днес ми е 10ти ден от трансфера и вече търпението ми до теста е на краен предел искам да пита някакви по странни симптоми трябва ли да очаквам.В момента само се чувствам като подута след преяждане :),но в същото време се притеснявам ,че нищо друго не се обажда.Може ли някой да сподели през тези две дълги седмици как се е чувствал и дали трябва да се притеснявам допълнително.Извинете ме за дългите писания ,но това са най-дългите дни ,които трябва да изминат.Благодаря Ви предварително :balk_81:
« Отговор #66 -: Септември 17, 2012, 12:39:26 pm »
mravi, и аз не чувствах нищо и ми беше странно, защото при другите опити все нещо ме болеше и придърпваше. Можеш да си пуснеш кръвен. 10 ден трябва все нещо да ти отчете, в случай че ще се почувстваш по-добре.
Дано е станало този път  :bighug:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #67 -: Септември 17, 2012, 12:48:50 pm »
Платила си си за нормален стимулиран опит като гледам.
Освен вече всичко, което е със стимулация да е по такива цени.
Взеха да променят цени в движение и никъде не ги обявяват.

Хм, това ме навежда на мисълта дали някой е правил диагностична хистероскопия скоро и колко струва, аз питах като си записах часа казаха, ми 350 лв., но като чета нещо май има промяна в цените!???
*
« Отговор #68 -: Септември 17, 2012, 18:37:08 pm »
anajens, аз имах оперативна хистероскопия през месец юни и цената си беше 600 лева. Отделно ПКК и вирусологията.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #69 -: Септември 17, 2012, 19:25:58 pm »
по повод темата за парите искам да попитам колко струва комбинирана манипулация лапароскопия с хистероскопия на сайта пише 900 лева но като питах секретарките ми казаха 1200 лева.
*
« Отговор #70 -: Септември 17, 2012, 21:25:24 pm »
Юни месец платих за диагностична хистероскопия 350лв.В последствие беше преминала в оперативна и доплатих 250лв.
*
« Отговор #71 -: Септември 17, 2012, 22:25:46 pm »
Момичета, през април цената на стимулиран опит без лекарствата за стимулация беше 2100, като в тази цена влиза пункцията, оплождане и трансфер. Нормално е, когато се оплождат повече Я (още повече при ИКСИ), а не само една, както е при ЕЦ, таксата за оплождане да е по-висока. Но това е мое лично мнение.
*

anajens

• 717
« Отговор #72 -: Септември 18, 2012, 10:20:24 am »
rtf, pimi благодаря за отговорите - значи няма промяна, това е добре, аз имам вирусология и ПКК, пими при мен също има някаква вероятност да премине в оперативна, доплащането може ли да стане по - късно защото знам, че за операциите искат парите преди самата операция!?
*
« Отговор #73 -: Септември 18, 2012, 11:01:21 am »
rtf, pimi благодаря за отговорите - значи няма промяна, това е добре, аз имам вирусология и ПКК, пими при мен също има някаква вероятност да премине в оперативна, доплащането може ли да стане по - късно защото знам, че за операциите искат парите преди самата операция!?

Да,може.Аз доплатих когато се качих на 4-ия етаж да поискам болничен.Секретарката се обади и я информираха,че е преминала в оперативна.Ако не бях отишла за болничен май никой нямаше да ми иска доплащането.
*

anajens

• 717
« Отговор #74 -: Септември 18, 2012, 11:06:58 am »
Благодаря пими, да има такива случаи, значи за диагностична не дават болничен, това е добре, че го спомена защото аз мислех да си взема болничен за един или два дни, а в случая явно няма да мога!Освен ако и моята не стане оперативна! :wink:Успех!
*
« Отговор #75 -: Септември 18, 2012, 11:33:56 am »
Благодаря пими, да има такива случаи, значи за диагностична не дават болничен, това е добре, че го спомена защото аз мислех да си взема болничен за един или два дни, а в случая явно няма да мога!Освен ако и моята не стане оперативна! :wink:Успех!

Аз мисля, че за диагностична също имаш право на болничен, може би по-малко, защото за оперативна беше някъде към 30 дни.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #76 -: Септември 18, 2012, 11:43:35 am »

Аз мисля, че за диагностична също имаш право на болничен, може би по-малко, защото за оперативна беше някъде към 30 дни.
Болничният за оперативна хистероскопия вече е 14 дни.
« Отговор #77 -: Септември 18, 2012, 11:44:55 am »
по повод темата за парите искам да попитам колко струва комбинирана манипулация лапароскопия с хистероскопия на сайта пише 900 лева но като питах секретарките ми казаха 1200 лева.
1180лв.Аз утре влизам на операция, и така ми е притеснено........... :balk_144:
Винаги има изход!
« Отговор #78 -: Септември 18, 2012, 11:52:05 am »
1180лв.Аз утре влизам на операция, и така ми е притеснено........... :balk_144:
Нищо не мога да ти кажа за лапароскопията и за комбинацията между двете, но за хистероскопията сама по себе си не се притеснявай. Аз на втория ден след операцията бях забравила, че са ми правили и носих едни тежести, в резултат на което дори леко прокървих.
« Отговор #79 -: Септември 18, 2012, 13:40:07 pm »
Здравейте, някоя от вас с хистероскопия може ли да ми каже кога си е записвала час. Много ми е нередовен напоследък и нямам идея кога ще дойде, Д-р Персенска каза да си запиша час на 1 ден от МЦ, но като чета из форумите, това май е проблем.......