Благодаря за окуражителните думи!
Все по - рядко влизам във форума, защото промених местоживеенето си за продължителен период от време и все още нямам компютър на новото място. Въпреки това, когато се прибирам в къщи, с голямо задоволство следя успехите Ви.
Стискам палци на всички момичета, очакващи с нетърпение деня на теста, да видят заветните две чертички. На тези в процедура - много извадени и оплодени яйчица.
Що се отнася до мен, надявам се промяната в обстановката и обкръжението да ми донесе необходимото спокойствие и вяра в сбъдването на съкровената мечта за бебче.
IrinaMMM, аз също се чувствах много зле от блокиращата инжекция. Никой не ме предупреди, че има много неприятни странични ефекти, едва по - късно, когато отидох за започване на стимулация и споделих с лекаря разбрах, че са от нея. Освен тези, които си споменала, аз имах сърцебиене, стягане в областта на гърлото, студени и горещи вълни. Д-ра ми обясни, че посредством блокиращата инжекция ме въвеждат в изкуствена менопауза и по този начин ще се чувствам, когато й дойде времето.
Всичко това отминава много бързи след стартиране на стимулацията. Успех!!!