Лилия,аз съм с лилаво Stokke дълго се колебах между нея и Мима ксари.Като втората не я бях виждала наживо.Когато исках да купувам нямаше бяла Мима,чаках 2 месеца,чак си поревах че ме мотат с доставката...Обаче случайно видях една майка с въпросната количка и се чудех как да благодаря на съдбата,че не я купих.На живо никак не изглеждаше така добре,както на рекламата.Бебешкият кош беше някак крив и деформиран,малък и белия цват беше захабен(бебето беше съвсем малко,значи не е ползвана дълго)Та съвета ми към всички е да не доверяват самона реклама и снимки,а непремено да намерят начин да видят количката,да я усетят,да я сгънат и побутат.Никак не съжалявам за избора на Стокито,в началото малко ме трвожеше друсането,че мястото където живея не се слави с гладки и широки улици,ама си направих маршрути за разходка с минимално павета и дупки.Сега като беба е по голяма и да я друсне няма страшно,даже и е приятно:)За тежестта не е толкова голяма,онзи ден ми се наложи да я свалям по стълби и се справих чудесно,виж ако багажника ти е малък ще имаш ядове,като пътувахме за морето трудничко натъпкахме багажа на децата и нашия,а колата ни е голяма.Бебето пътува с бебешкия кош,защото нямаше как да го приберем,та да вземем и столчето другия вариант беше каката да дойде с влака:)Ама то май с всяка количка щях да имам този проблем.За карък на връщане спукахме гума,като сложихме резервната се оказа че другата е много голяма и не влиза в мястото на резервната,та шасито на Стокито трябваше да го вкараме в колата,това вече беше голямо изпитание,не питайте как се добрахме до вкъщи,големи нерви и бая псувни от мъжа ми,ама сега като се сетим какъв катун бях направила около колата,докато той сменяше гумата,колички,легени,чанти-циганска работа,та си се смеем на спомена:)