Майките , особено очакващи първо дете , са в еуфория и искат да купят всичко и то най-хубаво , модерно и красиво .
Често после се оказва, че тези красиви неща ,не влизат в употреба .
Казвам го с опита на майка , очакваща второ дете .
И с първото си бях прагматична и не съм залитала по някакви ексцентрични покупки- по- скоро не знаех кое ще ми е удобно и нужно и кое не .
НО сега -елате ме вижте - съвсем реалистично знам от какво има нужда и не и не съм се юрнала да купувам това и онова .
И за да ви кажа , че можете за без пари да напазарувате , споделям - аз бях разчистила доста бебешки неща от първото дете , не очаквах второ и сега се наложи да търсим количка и -
взехме 2ра употреба Jane slalom pro- комплект кош за новородено и основна седалка с все покривала и сенници + подарък сгъваема кошара за "коласалната сума " 110 лева . До 2300 сметнете колко още има
. И си мислете ,че един ден тази количка ще е ненужна и ще се чудите на кого да я продадете .
Количката е в идеално състояние , просто хората искаха да разчистят място и се отърват от багажите .
Отзиви за бутането ще дам скоро .
Основната седалка е достатъчно широка- Калоян седна в нея и за него беше комфортна .
Някой по-нагоре питаше за коша Матрикс- отзивите наистина са , че е тежък и тесен .
Моя не е Матрикс , лек е , има възможност за наклон и повдигане на гръбчето , достатъчно закрит за зимно бебе и възможност за вентилация.
Недостатък , който аз лично отчитам - малкия багажник , но реших , че ще го преживея .
Аз държах на големи надуваеми гуми и триколка .
Гледахме и пълен комплект употребявана Maxi cosi- Bebe confort high trek - триколка с помпащи гуми - 3в1 с аксесоари в перфектно състояние за 330 лева , което си беше подарък направо . Харесвах също Quinny speedy , макар и по-стар модел количка и X lander...
Даже с леглото не залитайте в скъпа инвестиция- не се знае колко ще спи в него
. За мен , особено ако пътувате , сгъваемата кошара е идеална . Лека , може да се мести от стая в стая ,ако се налага . От нея Калоян направо започна да спи в своята стая на голямото легло .
Нормално е всеки да харесва различни неща.Ние споделяме опит...
Бъни, недей да се ядосваш при всяко по-различно от твоето мнение.Нормално е да сме различни, това ни прави по-шарени, дава различни гледни точки.Пиши си на воля.Споделяй.Ти имаш доста време до среща с мъничето, може някоя нова количка да харесаш до тогава.