Здравейте момичета, имам много голяма нужда от съвет.
Харесала съм си 2 колички (с евентуален вариант за трета). Първите 2 са на ABC design - Mamba, втората ABC design - Viper 4S. Третата, за която се колебая, понеже излиза малко по-евтино е на Bebetto - Holland.
Първата (ABC design - Mamba) като цяло много ми харесва, защото е лека, маневрена и с много добро качество. Единственият и недостатък е, че летният кош не се разгъва до абсолютно право легнало положение. Какво е мнението ви за това? Важно ли е летният кош да се разгъва и да става като легло? Т.е. като зимен кош, обаче летен. Виждам, че около 80-90 % от количките, които съм гледала са по този начин - т.е. не се разгъват до права линия.
Втората - (ABC design - Viper 4S) е малко по-тежка. Летният кош се разгъва до абсолютно права линия. Крачетата на детето могат да бъдат на нивото на главичката.
Третата - (Bebetto - Holland), е лека, маневрена и летният кош е като на Viper 4S. При нея ми притеснява здравината на коланите на летния кош. И евентуално здравината на пластмасата, по шасито.
Моля ви, дайте ми съвет. Основно ме интересува летния кош. Какъв трябва да е? Има ли значение, че не се разгъва до права линия?
Със съпруга ми се чудим, дали не са направени така, защото е по-полезно за детето?
Моля, момичетата, които имат някакви наблюдения и опит да се включат. Благодаря ви предварително!