Благодаря Слънчице,
Ще го по обмисля, че и цената не е малка. Но не знам дали няма детето мн назад да отива и да ми пречи да бутам количката.
Ох, Павла
Честито
Бих ти препоръчала да не бързаш с количката. Ако имаш ергономична раница, ползвай я първите месеци за бебето а баткото в количка или колело с род контрол. Незнам, скоро ли ще раждаш но все пак е зима и рядко ще излизате.
Борда със седалката е мн добро решение. Баткото ще е голям, ще ходи мн по добре. Моя не можеше още да ходи като се роди бебето. По улицата виждам породени точно така, бебето в количката а голямото на борд със седалка.
Сега ако ми е и трябва да взема двойна количка бих взела точно за породени, една пред друга седалки и то на Фил анд Тедс. Баткото отгоре, бебето отдолу. Отпред има пред седалката нещо като столче за сядане, когато бебето вече седи отгоре а баткото не иска да седи в количката, може точно там да сяда.
Аз количката на Косато я взех втора ръка и не ме беше яд, че я ползвахме само 6м. Затова според мен не бързай да взимаш количка. Децата имат различни етапи на развитие и нужди.
Иначе, в началото като се роди второто имах желанието да направя тема за породените и всички майки да пишат, за техния опит. Такава тема има в бг мама но там само пишат, че трябва търпение и организация. А нещата са много по дълбоко. Хем са като близнаци но и не са! Бях под голям стрес, изнервена...но не искам да спамя тази тема. По късно ще пиша в някои от другите. Ако искаш и на лични може да ми пишеш но е хубаво да има инфото за всички бъдещи мамита на породени.