Ефра,аз нямам деца,но съм служител в най-голямата фирма за бебешки и детски стоки ,занимавам се с рекламации.Та имам профи поглед.Комуникирам и с производител и с клиент.Големи гуми не,никога-правят я по -тежка,помпащи също-не ги покрива гаранцията,ако се спукат отиваш на вулканизатор и се спасяваш,пак са тежки.Вътрешна гума се намира само от производител .
Макларън е нещо което препоръчвам горещо.Моделите техно Xt и Xlr,аз ще взема и за моето бебе,един от двата.Куест също ще ти свърши работа.Гумите са материал Eva,като на хубави маратонки,издържат до по-голямо тегло на дете-20 кг,другите колички 80% са 15 кф дете ,3 багаж,алуминия е клас 7000 -най '-високия и от там лек.От Макларън имаме рекламация само на моделите от 2018 с единична гума ,и то 1 на 100.
Ако са породени деца,може да ползваш бъги борд,но универсалните задължително пробвай,някои не се регулират.На Фил и Тедс имат добри модели за породени,но са около 1000 лв.
Пробвай с децата някой Макларън,имай предвид че количките за близнаци са малко по-тесни вътре,съобразено е с асансьори и т.н.
Да добавя-в магазина я вдигни на задна гума,ако е лесно ,ще минаваш бордюри.Ако имаш въпроси питай.
Ние само като видим количка в кашон и знаем боклук ли е,така сме се специализирали.