Моуси, надлъжно на седалката се слага кошът (на Jane именно), но на задната седалка (може и по средата, може и отстрани - преди ми беше по средата, сега, заради другата седалка, е отстрани, с главата на бебето към средата).
Самият кош си има специални закопчалки от двете "къси" страни, с които се фиксират коланите (не става за Изофикс, въпреки, че имам такъв в колата, той е за тип "столчета"). Разработените специално за кола кошове (като този) си имат колани за бебето вътре, и, разбира се, го овръзваш и с тях. Отделно го "покриваш" с ... не знам как да го нарека:-), "покривалото" на коша, което го затваря с цип. Вече второ бебе разнасям ежедневно из града така, ежеседмично до провинцията нейде и няколко пъти и в чужбина; много съм си доволна. Що се отнася до краш тестове, първият, който трябва да се гледа, според мен, е на самата кола; а се намират и такива тестове за седалките (по немски сайтове съм намирала, ADAC мисля имат, но нямам време да ги изровя сега, съжалявам).
За мен този тип кошове са идеалната опция 2-в-1 като заместител на отделното специално столче за кола - пропускам едно допълнително съоръжение и не ми се налага да мисля за периода време, който бебето прекарва вътре; дори тези празници бебка си го ползваше спокойно за легло в хотела, да не разнасям и сгъваемото. Специфично Jane имат 2 размера такива кошове (Matrix са по-малки и, съответно, по-леки, и Transporter - по-големите); аз съм с Matrix и го ползвах като "кош" докъм 5 месеца на детето, след което го сгънах на "столче" (това си им е вградената опция) и така го монтирах докъм 9-10 месеца, когато сменихме стола с класическия за 9-18кг.