днес
Пица
Плодове
Мими 26 другарице , ума ми взе с тези дробчета,
така ги обичам, а не ми се готвят само за мен!
Mimi. "сникърсдудълчета"? разбули тайната, моля !
Мише заповядай:
"Сникерсдудълчета"Продукти:
• 100 гр краве масло (стават и с маргарин/
• 1 ч.ч. захар /от 250 мл/
• 1 ч. л. течна ванилия
• 2 яйца
• 1/4 ч.ч мляко (може да се използва кисело мляко или плодово/
• 3,5 ч.ч брашно
• 1 ч.л. сода
• 1/2 ч.ч счукани наситно орехи
• За овалване:
• 3 с.л. захар
• 1 с.л. канела
Описание :
Изумително вкусни!
Приготвяне:
Разбиваме маслото със захарта и яйцата, добавяме останалите продукти и замесваме тесто – меко, но да не лепи по ръцете и масата.
Загряваме фурната до 190 С.
Късаме от тестото и оформяме топчета, колкото орех, овалваме ги в захарта с канелата. Слагаме в тава, намазана с олио или друга мазнина.
Пекат се точно 10 мин.
Получават се много вкусни сладки, пухкави, леки, мекички вътре – разкошни! И ароматът си го бива, докато се пекат....
Относно дробчетата на адашката и аз съм навита на една среща
)бирата и бялото вино от мен:))