0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля погледнете и моята графика
« -: Септември 05, 2012, 14:46:51 pm »
Здравейте мили дами, отдавна ви чета, но наскоро се регистрирах и сега пиша за първи път. На 31 години съм, през януари тази година забременях, но се наложи да направя аборт по медицински причини в 13 г.с.След това пих противозачатъчни 3 цикъла, като след последния образувах киста - 3,5 см и имах огромно закъснение. Пих Дуфастон за предизвикване цикъл и първия ми нормален цикъл след хапчетата и кистата дойде на 13 август.На 21 август бях на преглед и докторката видя доминантен фоликул 1,6 см в левия яйчник и намаление на кистата в дясно до 2,7 см. Чрез измерване на базалната температура и следене на цервикалната слуз предполагаемата ми овулация в била на 23 август. От тогава имам постоянна висока базална температура която меря преди да стана от леглото между 8.30 и 9.00 сутрин (анално, 4 минути след сигнала на електронния термометър). Цикълът ми преди да забременея беше на 25-26 дни, но това беше преди 8 месеца... Много се надявам чудото да се е случило. Как ви се струва графиката ми?

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
Re: Моля погледнете и моята графика
« Отговор #1 -: Септември 05, 2012, 15:35:31 pm »
Здравей, от сърце ти пожелавам тази графика да покаже  :bfp: :crossfingers: :goodluck: Успех и дай Боже скоро време има повод за голяма радост :)

« Отговор #2 -: Септември 05, 2012, 15:46:03 pm »
Благодаря ти anni1981! Дано :D Нямам търпение! Пожелавам две чертички на всички които мечтаят да гушнат своите бебчета!
« Последна редакция: Септември 05, 2012, 15:48:49 pm от siamsa »

« Отговор #3 -: Септември 05, 2012, 16:10:23 pm »
 :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :balk_602:

Здравей и от мен!!!Аз и сьс сигорност много други момичета ще ти стискаме палци тази графика да покаже накрая едно хубаво положително тестче!!!Дано този месец почне с една хубава новина!!!и даде кураж на всички ни!!!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #4 -: Септември 05, 2012, 18:09:16 pm »
Здравей silvi_1980, много благодаря за топлото посрещане и подкрепата!
Изчела съм почти целия форум и всеки път когато някое момиче се похвали го преживявам и се радвам от сърце, дори напоследък и сълзички ми капят :-) 

*
« Отговор #5 -: Септември 05, 2012, 18:14:47 pm »
 :welcome_1: :goodluck:
Много хубава графика! Ако О е била на 11 ден, значи утре съвсем спокойно можеш да си направиш едно тестче :-) Стискам палци  :bfp: :crossfingers:

*
« Отговор #6 -: Септември 05, 2012, 21:21:23 pm »
Добре дошла и от мен мила с пожелания за много скорошна радост :DСъжалявам за това,което си преживяла,представям си колко мъчително е било,но чудото ще се случи отново и този път всичко ще е наред.Целувки и много ама много късмет от мен и те чакаме до няколко дни да се похвалиш с  :bfp: :goodluck:

« Отговор #7 -: Септември 05, 2012, 23:00:43 pm »
Хиляди стиснати палци и от мен и още толкова :bfp: тест4ета!!!!
*
« Отговор #8 -: Септември 06, 2012, 08:40:59 am »
Графиката е страхотна! наистина утре можеш спокойно да препишкаш един тест. Не се притеснявай, че гърдите ти не са напрегнати, аз си изкарах цяла бременност с " меки" гърди :) така и не се подуха :)
Дано имаш повод за радост!

« Отговор #9 -: Септември 06, 2012, 13:59:45 pm »
Момичета страхотни сте! Прегръщам ви много силно всички! Такава подкрепа не съм усещала и от най-близките ми хора!

Днес т. сутринта беше 37.1, събудих се много гладна, закусих и пак заспах и така до преди малко. Относно тестовете ... правих тест преди 3 дни, но не с първа урина и беше отрицателен. Знам, че може би е било рано за да отчете и вече мога да се тествам, но много ме е страх че няма да видя мечтаните две чертички. Ще си купя тест днес и утре сутрин ще го направя.

« Отговор #10 -: Септември 06, 2012, 14:03:48 pm »
Повярвай ми знам през какво душевно терзание преминаваш,пожелавам ти от цялото си сърце и душа да видиш още този месец така желаните  :bfp:.....с риск да прозвуча малко банално ще каца с търпение и постоянство-всичко се постига
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #11 -: Септември 06, 2012, 15:18:21 pm »
siamsa  миличка ще чакаме с нетьрпение утрешния резултат!!!стиСкам ти палци и това е супер че БТ е високичка!!!Дано е така още многоооооо дни!!!!!!!!!!

« Отговор #12 -: Септември 06, 2012, 16:40:35 pm »
Току що си направих тест и е отрицателен :-(((( гърдите обаче започнаха много силно да ме болят. Дано ме подмине леличката.
« Последна редакция: Септември 06, 2012, 17:21:49 pm от siamsa »

« Отговор #13 -: Септември 06, 2012, 18:00:53 pm »
Ей, само няма да се от4айваш! Докато М. я няма надежда има, пък и колко слу4аи на бременни моми4ета има, които в на4алото са видяли няколко --- теста. Горе главата, признаците ти, 4е 4удото е станало са много пове4е :bighug:
« Отговор #14 -: Септември 07, 2012, 10:02:54 am »
И аз така мисля не се отчаивай!!!ще стискам палчета да те подмине тази гадна  :witch:

« Отговор #15 -: Септември 08, 2012, 11:46:27 am »
Е, няма да видя ++ този месец. Нищо, сигурна съм, че скоро ще имам повод за радост!

« Отговор #16 -: Септември 08, 2012, 12:18:51 pm »
Е, няма да видя ++ този месец. Нищо, сигурна съм, че скоро ще имам повод за радост!

ооо миличка много сажалявам че е дошла тази гадинка и при теб:(  , но не се отчайвай  заедо ще ловуваме и ще се борим за точните  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:!!!!

:bighug:  :bighug: :bighug:
« Отговор #17 -: Септември 08, 2012, 13:00:46 pm »
ЕЕЕ, съжелявам миличка и аз имах една надежда за теб , но нищо следващия месец  :D
« Отговор #18 -: Септември 08, 2012, 14:06:37 pm »
Няма да се отчайваме момичета, рано или късно и ние ще станем горди майки на палави и здрави дечица, просто момента още не е дошъл!

Този месец много си бях навила на пръста че трябва да се получи, последите две седмици непрекъснато се вглеждах в себе си и търсех и исках да имам симптоми, меренето на БТ, секса по часовник и цялото това четене в нета доста изморяват емоционално.

Предишния път забременях без мерене на БТ и следене на най-подходящите дни, просто спряхме да се пазим. С докторката ми сме се разбрали ако 3 месеца не видя две чертички да се изследваме с годеника ми.

Всичко е наред, живота е хубав!

« Отговор #19 -: Септември 08, 2012, 15:05:41 pm »
 :balk_47: :balk_47: :balk_47: :balk_47:

:balk_46: :balk_46: :balk_46: