Момичета още не мога да повярвам и затова и не съм се похвалила. Искам да видя две еднакви черти
Тази сутрин теста ми показа най-насититената втора черта до сега, но още не е с цвета на контролната. Утре е датата на която не чакам М.
Направих тест на 1ви на шега. Бяхме на гости на родителите на бъдещия ми мъж и сутринта като станахме започнах да прибирам и да мия чинии. Докато изваждах плика с боклука така ми се догади, че цялата почервенях :-)Прибирайки се към вкъщи минахме да купим тестове. Направих първия тест SureCheck и видях контролната черта само. Оставих теста на масата до мен и почнах да си цъкам на компютъра. Докато обсъждахме отрицателния резултат с мъжлето той взе теста и ми каза че вижда втора черта
И така... аз наистина не очаквах да е станало, с два пъти бебеправене преди О, и без никакви симптоми
)))
Пожелавам си вътрематочна бременност, ембрион с тупкащо сърце след 3 седмици и здраво бебче без хромозомни и каквито и да било аномалии!!!
При първата ми бременност след хорионбиопсия в Майчин Дом се установи, че бебчето има синдром на Даун и вероятен порок на сърцето. Много плаках когато М. Димитрова ми препоръча аборт по медицински причини.
Какво нещо е съдбата - на 13 Октомври ми беше термина за първата бременност, не държа бебе в ръце, а тест, но в сърцето ми има надежда!
Дано с тази бременност всичко е наред и гушна моето бебче!
След като АГ потвърди бременността ще мина през Октомврийската тема и аз да разпръсна малко прашец. Пожелавам на чакащите и ловуващите да изпитат щастието и изненадата от положителния тест
)))