Здравейте момичета, според мен всички сте прави , затова се радвам че Ви има
,
ако не бяхте ме "натиснали" да си направя тест , нямаше да го направя и да видя първите си две черти, надявам се не последните
Малко ми е мъчно, даже емоциите са ми в повече /сигурно 30-40 пъти гледах тестовете наредени един под друг от вчера до днес/, но в крайна сметка прецених че за мен е по важно всичко да е наред с бременността и бъдещето ми дете, а щом се е получило това, значи е имало проблем.
Знаете ли , за 4 год. съм правила 3-4 теста за Б./естествено при първите опити/ и всичките са били отрицателни, затова не правих тестове дълго време след това, чаках да имам някакво закъснение за да ми даде кураж и сила , да имам надежда за наистина + тест и ми се случи ..... Ами то е като онзи виц за тото, където човека се молел да спечели 6-ца, а пък Господ му казал " Ами поне от време навреме пускай фиш"
сега ще споделя и разкажа за емоциите през които преминах , надявам се на никого да не му се случва - да видиш за един ден + тест и в същия ден да разбереш че вече теста не е важен :
първия тест го погледнах неколкотратно и все ми се струваше, че е някаква измама,бях втрещена и изненадана, не ми се вярваше- мислех че сигурно е стар, после че е изпарителна черта, после че просто е дефект, но след като направих втория направо
останах вцепенена, този път ме вълнуваше повече защо не е по наситена , а по- бледа . Подозирах че нещо не е наред, но на кой му се иска да не е наред , пак почнах да мисля че сигурно този тест понеже е от най обикновенните, не отчита така както другия, започнах да се успокоявам , че като направя утре сутрин по - добър тест той с вълшебна пръчица и хоп ще ми покаже две хубави черти, ами да, ама не
Третия тест го правих ама днес сутринта вече след като вещицата дойде и въпреки всичко дори и бледите намеци за втора черта напомниха за това което ми се случи предния ден - един незабравим ден на "възход и падение", ще го помня сигурно цял живот .
Сега си спомням че въпреки че "нямах симптоми" всъщност съм имала - много ми се спеше по обяд , а не спях повече от 30-40 мин., вечер заспивах късно/бях много нервна/, а сутрин ставах около 09.00 /аз ставам по принцип около 06.30ч, независимо дали съм на работа или не и колко съм си легнала вечерта/, ПМС нямаше с изключение на напомнящите болки в корема преди М., при които този път липсваха придърпванията в Я. , просто имах болки като при М. , ниско долу /аз по принцип имам всевъзможни ПМС симптоми - гадене, световъртеж, газове, запек,прилошаване и общо взето почти всичко за което се сетите/
по повод на идването на М. това което ми направи впечатление и заради което отидох да видя какво става , дали не е дошла М. , беше усещането че сякаш ме пробождат с голяма игла в областта на десния Я., два три пъти едно след друго, така ме заболя че както си лежах се седнах в леглото и естествено веднага във ВЦ - то да видя , а то вече съм си кървила обилно