0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #180 -: Януари 07, 2013, 11:43:32 am »
Съжалявам миличка. Поплачи си сега, но никакво отказване. Горе главата и само напред. Дано много, много скоро се случи чудото и при теб.  :bighug:

« Отговор #181 -: Януари 07, 2013, 13:11:39 pm »
ooooooooooooooo :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145: :bighug: :bighug: :bighug:нямам думи........и аз много съжалявам
*
« Отговор #182 -: Януари 07, 2013, 14:51:49 pm »
Съжалявам, мила. Горе главата, всяко зло за добро. Поне вече знаеш, че всичко ви е наред. Щом веднъж си забременяла, пак ще успеете  osi_9 :crossfingers:

« Отговор #183 -: Януари 07, 2013, 15:09:12 pm »
Плеяда, не ми звучи като да е било изпарителна линия. По принцип този тип втори черти около деня на теста, които после избледняват, са индикация за ранни аборти, които от своя страна са индикация за проблем. Понякога много лесно преодолим. Доста е възможно това да не е единствената такава ситуация при вас, просто да не си го засякла с тест.
Разбирам, че опитвате от доста време. Правили ли сте някакви изследвания досега?
« Отговор #184 -: Януари 07, 2013, 16:07:06 pm »
Горе главата, момиче! Всичко е наред. Това е нещо положително защото доказа и на теб както беше и при мен ситуацията, че все пак можем да забременяваме. Сега събери сили тези и дни да започваме пак борбата. Господ си знае работата и знае, че е било за добро.
« Отговор #185 -: Януари 07, 2013, 16:28:29 pm »
Горе главата, момиче! Всичко е наред. Това е нещо положително защото доказа и на теб както беше и при мен ситуацията, че все пак можем да забременяваме. Сега събери сили тези и дни да започваме пак борбата. Господ си знае работата и знае, че е било за добро.

Afroditas, няма нищо "наред" в един ранен аборт и нищо "за добро". Това Е индикация за проблем и ако не се вземат мерки, нещата могат да се повтарят, докато не се потърси помощ.

Момичета, не е въпросът само да се забременее, бременността трябва и да приключи успешно. Защо човек да се подлага на мъчително чакане и сълзи пред избледняващата черта, като може да постъпи отговорно и да избегне безсмислени проблеми?

Не казвам, че Плеяда не е търсила помощ за проблема, не знам какъв е случая. Това, което казвам е, че да се говори за ранни аборти като нещо "положително" и "безобидно" е безрасъдно. И да я успокояваме тук и насърчаваме да си заравя главата в пясъка никак не й помага.

Eдно е инцидентен аборт, бързо последван от успешно забременяване, друго е години на незабременяване, последвани от "засечен" с тест ранен аборт. След успешно раждане имах бременност, непрехвърлила четвърта седмица, докато успея да се добера до добър репродуктивен специалист, засякох още един такъв "инцидент". За момент не съм си помислила, че в това има нещо позитивно. Бързо се заехме да търсим проблема, при все това минаха 3 години и 3 процедури, докато най-сетне, по системата на пробата и грешката, разбрахме за какво става дума и предстои терапия.

Не е страшно търсенето на помощ, страшното е да не я потърсиш.
« Последна редакция: Януари 07, 2013, 17:54:52 pm от Heaven_New »
« Отговор #186 -: Януари 07, 2013, 17:57:04 pm »
Здравейте момичета, според мен всички сте прави , затова се радвам че Ви има  :bighug: :bighug: :bighug:,
ако не бяхте ме "натиснали" да си направя тест , нямаше да го направя и да видя първите си две черти, надявам се не последните
Малко ми е мъчно, даже емоциите са ми в повече /сигурно 30-40 пъти гледах тестовете наредени един под друг от вчера до днес/, но в крайна сметка прецених че за мен е по важно всичко да е наред с бременността и бъдещето ми дете, а щом се е получило това, значи е имало проблем.
Знаете ли , за 4 год. съм правила 3-4 теста за Б./естествено при първите опити/ и всичките са били отрицателни, затова не правих тестове дълго време след това, чаках да имам някакво закъснение за да ми даде кураж и сила , да имам надежда за наистина + тест и ми се случи ..... Ами то е като онзи виц за тото, където човека се молел да спечели 6-ца, а пък Господ му казал " Ами поне от време навреме пускай фиш"
сега ще споделя и разкажа за емоциите през които преминах , надявам се на никого да не му се случва - да видиш за един ден + тест и в същия ден да разбереш че вече теста не е важен :
първия тест го погледнах неколкотратно и все ми се струваше, че е някаква измама,бях втрещена и изненадана, не ми се вярваше- мислех че сигурно е стар, после че е изпарителна черта, после че просто е дефект, но след като направих втория направо  8O останах вцепенена, този път ме вълнуваше повече защо не е по наситена , а по- бледа . Подозирах че нещо не е наред, но на кой му се иска да не е наред , пак почнах да мисля че сигурно този тест понеже е от най обикновенните, не отчита така както другия, започнах да се успокоявам , че като направя утре сутрин по - добър тест той с вълшебна пръчица и хоп ще ми покаже две хубави черти, ами да, ама не
Третия тест го правих ама днес сутринта вече след като вещицата дойде и въпреки всичко дори и бледите намеци за втора черта напомниха за това което ми се случи предния ден - един незабравим ден на "възход и падение", ще го помня сигурно цял живот .
Сега си спомням че въпреки че "нямах симптоми" всъщност съм имала - много ми се спеше по обяд , а не спях повече от 30-40 мин., вечер заспивах късно/бях много нервна/, а сутрин ставах около 09.00 /аз ставам по принцип около 06.30ч, независимо дали съм на работа или не и колко съм си легнала вечерта/, ПМС  нямаше с изключение на напомнящите болки в корема преди М., при които този път липсваха придърпванията в Я. , просто имах болки като при М. , ниско долу /аз по принцип имам всевъзможни ПМС симптоми  - гадене, световъртеж, газове, запек,прилошаване и общо взето почти всичко за което се сетите/
по повод на идването на М. това което ми направи впечатление и заради което отидох да видя какво става , дали не е дошла М. , беше усещането че сякаш ме пробождат с голяма игла в областта на десния Я., два три пъти едно след друго, така ме заболя че както си лежах се седнах в леглото и естествено веднага във ВЦ - то да видя , а то вече съм си кървила обилно
« Отговор #187 -: Януари 07, 2013, 18:11:24 pm »

Afroditas, няма нищо "наред" в един ранен аборт и нищо "за добро". Това Е индикация за проблем и ако не се вземат мерки, нещата могат да се повтарят, докато не се потърси помощ.

Момичета, не е въпросът само да се забременее, бременността трябва и да приключи успешно. Защо човек да се подлага на мъчително чакане и сълзи пред избледняващата черта, като може да постъпи отговорно и да избегне безсмислени проблеми?

Не казвам, че Плеяда не е търсила помощ за проблема, не знам какъв е случая. Това, което казвам е, че да се говори за ранни аборти като нещо "положително" и "безобидно" е безрасъдно. И да я успокояваме тук и насърчаваме да си заравя главата в пясъка никак не й помага.

Eдно е инцидентен аборт, бързо последван от успешно забременяване, друго е години на незабременяване, последвани от "засечен" с тест ранен аборт. След успешно раждане имах бременност, непрехвърлила четвърта седмица, докато успея да се добера до добър репродуктивен специалист, засякох още един такъв "инцидент". За момент не съм си помислила, че в това има нещо позитивно. Бързо се заехме да търсим проблема, при все това минаха 3 години и 3 процедури, докато най-сетне, по системата на пробата и грешката, разбрахме за какво става дума и предстои терапия.

Не е страшно търсенето на помощ, страшното е да не я потърсиш.
Heaven_New, ходихме при д-р Александров /Варна/
до сега сме правили стандартните изследвания за клиниката- спермограма/няма забележки/ , цветна снимка с две проходими тръби /това беше преди 3 месеца,а доктора каза 6 мес. да се пробваме/, хормони: Е2, пролактин, ФСХ ,ЛХ и хламидия отрицателна . Д-ра не обърна много внимание на хормоните.
Мислихме да не чакаме 6 мес. , за да пристъпим към вътрематочна инсеминация /с неизяснен стерилитет сме/ но сега поне има някаква надежда , че може да се получи и по естествен път след ЦС, така че сигурно ще изчакаме още три цикъла
Според д-ра двойките с неизяснен стерилитет имат много големи шансове на всички процедури
*
« Отговор #188 -: Януари 08, 2013, 06:51:49 am »
Според мен става дума за биохимична бременност - налице е зачеване, но зиготата не успява да се имплантира в лигавицата на матката, което води до бременност, коята прекъсва в много ранен стадий /обикновено около датата на М и заради което много често жената въобще не разбира, че е била бременна/. При първа бременност се среща доста често. Също така не мисля, че Е индикация за проблем, щом до момента доказано се е случило само веднъж.

« Отговор #189 -: Януари 08, 2013, 08:13:33 am »
Мила много съжалявам,направо нямам думи  и не знам какво да ти кажа освен да си поплачеш и малко да ти олекне и след някой другден от ново на бойното поле и да се борим за нашата мечта :bfp: :bighug: :hug2: :bighug: :hug2: :bighug: :hug2:

« Отговор #190 -: Януари 08, 2013, 17:29:46 pm »
Ние сме с неизяснен стерилитет, но забременях след първи опит вътрематочна инсеминация. Желая ти успех за напред.
« Отговор #191 -: Януари 09, 2013, 06:59:32 am »
Благодаря ви момичета, аз вече се настройвам за новия лов  :wink: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #192 -: Януари 09, 2013, 09:59:09 am »
Само така, стискаме палци! Смело напред!
Краси

« Отговор #193 -: Януари 09, 2013, 10:28:46 am »
Браво на теб. Само няма отказване :) Много стиснати палчета и дано това да е последния месец, в който чакаш двете чертички.

« Отговор #194 -: Януари 09, 2013, 12:24:08 pm »
Heaven_New, определено не се смятам за веща в подобни ситуации, а коментарът ми целеше да вдъхна кураж, доколкото е възможно.
Аз също съм пациент на Д-р Александров и се уповавам на неговото мнение. Спомням си прекрасно деня когато видях двете чертички и положителния кръвен тест и как се почувствах след седмица. Спомням си думите на доктора, който тогава ме успокои, че поне сме успели да докажем, че мога да забременявам. Той каза и че често се случва при първа бременност и не е страшно, но ако се повтори и потрети ще се наложи да се заемем сериозно. Направени са ми според моите познания всички необходими изследвания, но причина няма и така и ние сме с диагнозата " неустановен стерилитет".

pleyada, а за теб мила  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #195 -: Януари 09, 2013, 12:49:18 pm »
Благодаря ви момичета, аз вече се настройвам за новия лов  :wink: :bighug: :bighug: :bighug:
:youwoman:

Много се радвам ,да осетя положителня ти дух,само напред,няма да се отказваме ,след всеки пад трябва да се изправяме бързо и да родължаваме!
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #196 -: Януари 14, 2013, 16:18:07 pm »
Pleyada, чудесен план. Ще станат нещата, понякога искат малко повече време и една идея помощ, но стават и тогава е по-сладко даже  :lol:

Само, ако ми позволиш... неизясненият стерилитет е неизяснен не, защото за него няма причина, а защото не сме я открили още. На твое място бих казала на доктора за онези избледняващи две черти и бих пуснала ТАТ, МАТ, ТСХ, имунологични и генетични изследвания.

Успех и ще ти стискам палци. Знам, че скоро ще се похвалиш  :D
*
« Отговор #197 -: Януари 14, 2013, 19:10:09 pm »
 :pleasantry: :goodluck: :goodluck: :bfp: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #198 -: Януари 14, 2013, 20:47:26 pm »
Благодаря момичета  :D, много сте ми мили
не знам на вас случвало ли ви си е да приказвате с приятелка за графики БТ, тестове за овулация,определяне на ову, кога трябва да ви дойде....... и др. Е аз се опитвам ама те нищо не разбират , а аз не мога да обясня всичко което знам  :? и в един момент се получава така че те нищо не могат да разберат и ги обърквам, но... когато се заинтерисуват по други причини веднага ми звънят да разберат  :lol: защо така им се случва  :lol:
Та мисълта ми е че аз мога само с вас да говоря по тези теми и сте ми много, много близки, макар и да не се познаваме лично /което е може би по- добре/
ОБИЧАМ ВИ МНОГО И ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ, ЗА МНЕНИЕТО ВИ , ЗА КУРАЖА , ЗА СИЛАТА КОЯТО ИМАТЕ И МИ ДАВАТЕ
 :youwoman: НА ВСИЧКИ СКОРО ДА НИ СЕ СЛУЧИ НАЙ- ЖЕЛАНОТО
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #199 -: Януари 14, 2013, 21:07:02 pm »
Pleyada, чудесен план. Ще станат нещата, понякога искат малко повече време и една идея помощ, но стават и тогава е по-сладко даже  :lol:

Само, ако ми позволиш... неизясненият стерилитет е неизяснен не, защото за него няма причина, а защото не сме я открили още. На твое място бих казала на доктора за онези избледняващи две черти и бих пуснала ТАТ, МАТ, ТСХ, имунологични и генетични изследвания.

Успех и ще ти стискам палци. Знам, че скоро ще се похвалиш  :D
Heaven_New, да наясно съм за неизяснения стерилитет,дори и доктора не пропусна да ми каже какво означава /въпреки че съм запозната в основни линии/.Лошото че очаквах да има нещо при мен, като няма при мъжа ми, но се получи доста сконфузно когато отидохме отново на изходна позиция  :?
Доверих му се обаче за 6 мес. след цветната снимка в които може да се забременее, естествено, ако не стане отиваме на инсеминация и не дай се Боже и там провал ще видим какво ще правим ...
Засега ми каза 6 мес. секс и ако няма бебе при него - или за инсеминация или лапароскопия /аз трябва да избера/, но каза че в общи линии рядко са случаите с неизяснен стерилитет при които няма бебе
Благодаря ти за насоките в изследванията, сигурно ще се възползвам от тях , но не сега веднага, надявам се просто това което се случи да е нещо инцидентно  :D