0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #140 -: Декември 16, 2012, 12:19:34 pm »
Благодаря миличка  :D
Мислех до вчера че няма да има О. ама май ще има , имам вече някаква ЦС  :D ,идеално се получи за нова година няма да има М. ще бъде някъде по- късно надявам се
А пък секса май пак сме го зарязали :(, явно процедурите няма да ни избягат .... :(
« Отговор #141 -: Декември 25, 2012, 19:09:30 pm »
Здравейте момичета,честита Коледа!
как сте?
аз съм без никакви шансове този месец - то с това мизерно сърчице, късна овулация и много неясна температурна крива /през този алкохолен месец, винаги имам високи БТ  :lol:/
бях писала по- рано че кроя елегантна маса за бъдни вечер - ами ето я
« Отговор #142 -: Декември 25, 2012, 22:07:24 pm »
Честита коледа!
Страхотно,справила си се много добре!
Колкото за сърчицето не го милси,господ си знае работата!Наслаждавай се на месеца изкарайте си стрхотно и това е!
Весело посрещане на новата година! :balk_21: :bighug:
« Отговор #143 -: Декември 26, 2012, 17:34:55 pm »
 mc101 tree2a mc101 Страхотно си се справила с масата за бъдни вечер.Както казва Силви не го мисли и с едно сърчице може да има :bfp:.весело изкарване на Нова година :hug2: :hug2: :hug2: :bighug: :bighug: :bighug: 

« Отговор #144 -: Декември 31, 2012, 10:12:53 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21: :bighug:
Весело посрещане на новата 2013!
« Отговор #145 -: Януари 02, 2013, 09:18:09 am »
Честито!Току що спечелихте чисто Нова 2013година!Много здраве,щастие ,късмет и сбъдване на най голямата мечта :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #146 -: Януари 03, 2013, 12:14:56 pm »
Здравейте момичета  :D
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ДА ВИ СЕ СБЪДНЕ НАЙ- СЪКРОВЕНАТА МЕЧТА!
Гледам че вече сте изкарали МЦ, а някой дори и ловуват в новия  :lol:, желая Ви успех!
Аз обаче още се тътря със стария МЦ , днес или утре гостенката идва, поне аз така се надявам защото ми писна този месец , такъв дълъг цикъл никога не съм имала  :( че и надежда няма ,ама за сметка на това има сериозни ПМС болки - не е ли ужасно , хайде да идва и да си отива , че се съсипах osi_16
« Отговор #147 -: Януари 03, 2013, 13:34:45 pm »
За много години и замного положителни тестчета :D,миличка много те чаках да се появиш,а защо не си направиш тест,соред мен надежда голяма има ,давай стискам силно палци! :bighug:
« Отговор #148 -: Януари 03, 2013, 20:54:26 pm »
За много години и замного положителни тестчета :D,миличка много те чаках да се появиш,а защо не си направиш тест,соред мен надежда голяма има ,давай стискам силно палци! :bighug:
Благодаря ти за подкрепата мила, нооо.... аз нямам закъснение!
ако ову е била на 20 ден + 16 дни ЛФ = 36, т.е. най рано на 37 /38 ден от МЦ /ако не ми е дошла М./ мога да имам някакви съмнения - това е утре така че... :lol:
Благодаря ти все пак , аз този месец тотално съм го отписала, имах много алкохолни вечери , че и дни /БТ не е много реална/, имах много стресове, освен това нямам никакви симптоми за бременност - гърдите ми не са надути и твърди , т.е. от време на време са твърди, от време навреме са си както обикновенно  :lol:, което е според мен и прочетеното тук си е сериозен показател че няма Б.
ами няма значение , само да идва и да заминава че ми писна , а пък утре ще видя БТ как е  :D
на теб ти желая успех в лова  :D
« Отговор #149 -: Януари 03, 2013, 22:05:26 pm »
Ще изчакам търпеливо и утре,но аз мисля ,че този месец е твоя! :balk_81: :bighug:
« Отговор #150 -: Януари 04, 2013, 10:51:03 am »
Ще изчакам търпеливо и утре,но аз мисля ,че този месец е твоя! :balk_81: :bighug:
Силве, няма надежда, ще ми дойде  :lol:, усещам си  :wink:
Хубавото е че от както бях на цветната снимка нямам почти зацапване преди М., а този МЦ въобще  :D и съм доволна.
Така и не ми стана ясно това зацапване от какво се получи и защо след снимката спря /да чукам на дърво/
« Отговор #151 -: Януари 04, 2013, 10:55:11 am »
охх ,аз смятам смятам дните ти,и все си мисля че имаш закъснение вече,а тези които са бременни ,нали така и те имат ПМС в дните на закъснение,както и да е продължавам да се моля.. :balk_81: :bighug:
« Отговор #152 -: Януари 04, 2013, 22:03:42 pm »
Според мен овулацията ти в била 17тия срещу 18тия ден. Това че на 19тия ден е паднала температурата с 0,10 градуса, не означава че не е минала овулацията. Не винаги и термометрите мерят с абсолютна точност, а може да ти е било по хладно сутринта. Така че има вероятност с едното сърчице да сте улучили идеално момента. Не ми е струва О. да е била на 20тия ден з-то разликата в температурата между 17 и 18я ден е достатъчна за да се каже че е имало О. ПОне според мен де :) Надявам се силно да съм права и това да се окаже една малка изненада. Ако питаш мен ако до утре не ти дойде си пусни едно тестче, може и с ниска чувствителност :) Температурата от 36,9 е идеална за бременност, особено ако през първата фаза на графиката ти е 36,3 - 36,4 :) Успех и ти пускам малко  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: Дано да съм ти на късмет :*

« Отговор #153 -: Януари 05, 2013, 12:52:40 pm »
ох благодаря Ви момичета, ама все си мисля че няма нищо, само че вчера не ми дойде , днес все още също ,
 ама ще чакам още поне два дни и тогава ако не ми е дошло... ще направя тест
БТ на 18 ден не мисля, че е реална, защото вечерта на 17 ден пих алкохол /бях на коледно тържество до 3 часа сутринта/, а на следващата вечер почти не можах да спя, така че ову е било някъде там ама не е сигурно  :lol:
освен това не правих тест на 17 ден , защото си помислих че цикъла ще е ановулаторен , а после забелязах малко ЦС и затова направих на другия ден тест, т.е. не знам дали и на 17 ден не е бил + , може и на 17 ден да е бил + и на 18 ден също, ама няма как да разбера   :lol:
Аз от толкова години опити, въобще вече не вярвам, а от друга страна се притеснявам , защото ако има нещо съм изпила солидно количество алкохол нали този месец реших да не се впрягам и изобщо го отрекох за бебеправене
после уж МЦ беше ановулаторен и съвсем се отказах,а после пък се оказа, че за първи път имам толкова късно овулация  :? и през живота си не съм имала такъв дълъг цикъл - 37 дни  8O и въобще не съм очаквала  :? да се случи , затова съм толкова търпелива иначе досега около 3 теста щях да направя :lol:
и сега се надявам да не съм бременна ,защото алкохола който съм изпила  :?
освен това този месец си дадох и някаква почивка от ежедневното пиене на ФК
« Отговор #154 -: Януари 05, 2013, 13:27:57 pm »
Pleyada и аз мисля, че О. е била някъде 17/18 ден. Дори и на 19-ти ден да е била, мисля, че сърчицето пак ще си свърши работа.
Само да ти кажа, че в месеца, в който аз забременях изобщо не го очаквах. През следващия месец трябваше да стартираме първата си процедура инвитро и за това изобщо не се впрягах. В същия месец, бях на антибиотик. Точно в този месец, местехме и офиса и искам да ти кажа, че мъкнех като магаре:) Заради антибиотика и лечението и сърчицата ни бяха малко, но пък то взе, че стана. Дори и графиката ми беше една смахната.
Когато видях двете чертички ме беше много яд и много ме беше страх да не съм навредила нещо на бебчо. Слава Богу всичко е ок.
Мисълта ми е, че Бог си знае работата и нищо не се знае. Според мен вече може да си направиш тест и стискам палчета да е положителен.

« Отговор #155 -: Януари 05, 2013, 14:14:33 pm »
Pleyada и аз мисля, че О. е била някъде 17/18 ден. Дори и на 19-ти ден да е била, мисля, че сърчицето пак ще си свърши работа.
Само да ти кажа, че в месеца, в който аз забременях изобщо не го очаквах. През следващия месец трябваше да стартираме първата си процедура инвитро и за това изобщо не се впрягах. В същия месец, бях на антибиотик. Точно в този месец, местехме и офиса и искам да ти кажа, че мъкнех като магаре:) Заради антибиотика и лечението и сърчицата ни бяха малко, но пък то взе, че стана. Дори и графиката ми беше една смахната.
Когато видях двете чертички ме беше много яд и много ме беше страх да не съм навредила нещо на бебчо. Слава Богу всичко е ок.
Мисълта ми е, че Бог си знае работата и нищо не се знае. Според мен вече може да си направиш тест и стискам палчета да е положителен.
ами не знам.... и утре ще меря БТ и ако не е паднала може да се пробвам ... :ask:
а пък иначе нямам никакви бременски симптоми, ама никакви и въобще не ми се вярва да е станало, точно пък този месец ли ?! - чак смешно ми звучи, имам такива красиви пълни графики /без бременност/, пък тази е толкова празна ..... , без малко и да спра да меря БТ след 17 ден , защото бях сигурна че няма да има ову
а пък и не усещам да имам и повишена ТТ  :wink:, ще видим и днес дали ще дойде
Прегледах си графиките преди малко : във ФЕРТИЛИТИ - 19 ден ДПО, в БЕЙБИПЛАН 18 ден.  И в двете имам засечени евентуални овулации на 19 и на 20 ден и при двете съм минала датата на М. във ФЕРТИЛИТИ ми закъснява с 2 дни а в БЕЙБИПЛАН 1 ден , по моите изчисления и двете са верни, ама не ми се вярва да има бебе
може да ми дойде така че ще изчакам поне до утре  :D
« Отговор #156 -: Януари 05, 2013, 14:25:50 pm »
Недей да търсиш симтпоми:) Колко ги търсех преди, а точно в месеца, в който забременях нямах никакви. Дори нямаше да си направя тест ако една приятелка не ми беше казала, че нещо съм много енергична. Но аз това не считах за симптом, защото по принцип съм доста активна личност.
Напрежението в гърдите се появи ден след положителния тест, а болките в корема два-три дни след него.
Не ми се ще да те окуражавам напразно, но пък знае ли човек. Ох, дано утре да се похвалиш с положително тестче.
И аз като теб, така се смях на моя тест, че е положителен, че просто не можех да повярвам. До към началото на третия месец, дори мъжът ми постоянно ми казваше да престана да се вглеждам в разни симптоми (че все търсех). Викаше ми "ти май още не може да осъзнаеш, че си бременна" :)
Аз винаги съм мислела така: ще направя едно тестче - ако е положително супер, но ако е отрицателно поне психически ще се настроя за следващия месец :)

« Отговор #157 -: Януари 05, 2013, 15:11:56 pm »
И аз се моля от сърце и душа да ни зарадваш утре!Вчера ти казах,че ще чакам търпеливо,но днес съм много нетърпелива :D...Дай боже.....две чертички :bfp: :bfp: :bfp:
         :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #158 -: Януари 05, 2013, 17:38:34 pm »
pleyada стискам силно палци и не пускам и ще чакам утре да ни зарадваш с  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #159 -: Януари 05, 2013, 19:43:06 pm »
И аз имам големи надежди за тази графика .Стискам палчета да е станало .