0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #80 -: Октомври 25, 2012, 08:55:06 am »
И аз мисля ,че графиката ти е супер,остава само да се надяваме за ++++++.А иначе БТ да ти кажа поне при мен като е меря по-рано е по-ниска с една десета. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #81 -: Октомври 25, 2012, 17:29:18 pm »
благодаря ви момичета силно стискам палци и на вас и на мен накрая резултата от усилиятани да е положителен :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #82 -: Октомври 25, 2012, 21:53:58 pm »
Момичета аз отпадам този месец :balk_145:,така се надявах октомври да е моя месец ,но уви.Зацапами,и точно така беше и предния месец,точно на 25 ден от М.Много ми е мачно ,но ще се опитам тези дни да сабера сили да се боря за моето така чакано ськровище!
А на вас стискам силно палчета да ме зарадвате в най-скоро време :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #83 -: Октомври 26, 2012, 08:22:12 am »
Момичета аз отпадам този месец :balk_145:,така се надявах октомври да е моя месец ,но уви.Зацапами,и точно така беше и предния месец,точно на 25 ден от М.Много ми е мачно ,но ще се опитам тези дни да сабера сили да се боря за моето така чакано ськровище!
А на вас стискам силно палчета да ме зарадвате в най-скоро време :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Скъпа това зацапване е на 8/9 ден след ову така че  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #84 -: Октомври 26, 2012, 10:32:56 am »
silvi_1980  Извинявам се че се намесвам,но ако искаш направи си темичка за да могат момичетата да коментират и следят твоята графика,иначе много ми харесва графиката ти мирише ми на  ylinfant стискам палци,както казва и Плеяда зацапването на тези дни е........имплантация,но има още няколко дни така че от мен успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bfp: :babyflips:
« Отговор #85 -: Октомври 26, 2012, 11:02:20 am »
Благодаря момичета за подкрепата ,дано да е така както казвате вие :balk_81:,но аз по сравнение с миналия месец губя надежди , но каквото стане!Иначе сигорно ще си отворя моя темичка ,но просто изчаквам да започне на ново графиката ми!А тук си словиж поста ,за да споделя с pleyada  ,понеже се следим взаимно!
Кьсмет ,гушки и цунки на всички! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #86 -: Октомври 27, 2012, 10:10:27 am »
 pleyada стискам палци за едно  :bfp: тези дни ,не остана много време  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #87 -: Октомври 27, 2012, 10:53:53 am »
Благодаря момичета за подкрепата ,дано да е така както казвате вие :balk_81:,но аз по сравнение с миналия месец губя надежди , но каквото стане!Иначе сигорно ще си отворя моя темичка ,но просто изчаквам да започне на ново графиката ми!А тук си словиж поста ,за да споделя с pleyada  ,понеже се следим взаимно!
Кьсмет ,гушки и цунки на всички! :bighug: :bighug: :bighug:
silvi_1980, понамирисваш ми   :D, на бебешко , пу-пу- пу , стискам ти много палци!
А при нас нищо не е станало най-вероятно , така се бях обнадеждила с тая висока БТ /не съм правила такава разлика от години / . Нямам вече нищо необичайно , дори и обичайните ПМС ги нямам  :(
след овуто до 7-8 ден имах силни болки по гърдите и се бяха понадули  и след първия ден с 37 гр. - пълен спад до ден днешен   :balk_146:
« Отговор #88 -: Октомври 27, 2012, 16:02:48 pm »
Тьрпение миличка,недей пада духом,нека се надяваме до последния ден!Трудни са последните дни на чакане какво ли не ни минава през главата,но ще устискаме и ще се молим за чудо! :youwoman: :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #89 -: Октомври 28, 2012, 08:50:00 am »
Момичета, около мен само кофти неща, аз пак се РАЗБОЛЯВАМ :( .Снощи след като ми се стори че горя, сложих термометъра и имах ТТ 37.1, днес имам и разстройство и пак горя, но явно някаква вътрешна температура, защото на термометъра е нормалната ТТ 36.7
« Отговор #90 -: Октомври 28, 2012, 11:21:24 am »
 pleyada мила оправяй се бързо и да ни зарадваш с :bfp: :bighug: :bighug: искам да те питам ти къде прави цветната снимка за проходимост на тръбите и колко парички ти излезе,защото моят доки ми припоръча да видим тръбите но по лапароскопски начина мен много ме е страх от пълната упойка ,но както ида е тава си е твоята темичка и няма да навлизам в подробности и да пребориш бързо, бързо тази гадна настинка :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #91 -: Октомври 28, 2012, 11:39:07 am »
Миличка пожелавам ти бзрзо да се оправиш!И нали знаеш след лошите неща идват хубавите!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #92 -: Октомври 28, 2012, 15:20:24 pm »
pleyada мила оправяй се бързо и да ни зарадваш с :bfp: :bighug: :bighug: искам да те питам ти къде прави цветната снимка за проходимост на тръбите и колко парички ти излезе,защото моят доки ми припоръча да видим тръбите но по лапароскопски начина мен много ме е страх от пълната упойка ,но както ида е тава си е твоята темичка и няма да навлизам в подробности и да пребориш бързо, бързо тази гадна настинка :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря мила, ами то май ми минава, явно някакво временно неразположение или пак е свързано с ПМС, че аз такива признаци си имам преди цикъл  :lol:
Аз съм от Варна и  правих ХСГ при д-р Александров /това е задължително първично изследване/. Клиниката не работи със Здравна каса и самата процедура с включено контрастно вещество струва 190лв, преди това се пуска и тест за хламидия - 20 лв /една седмица преди процедурата/.На хормоните въобще не им обърна внимание - не знам защо , спермограмата я правихме там, прегледа ме с вагинален ехограф преди снимката - 40 лв , ако те интерисува друго питай и не се притеснявай че темата е моя  :lol: щом я виждат всички значи е обща
« Отговор #93 -: Октомври 28, 2012, 15:24:39 pm »
Миличка пожелавам ти бзрзо да се оправиш!И нали знаеш след лошите неща идват хубавите!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря silvi_1980  :bighug: :bighug: :bighug:
Мила имаш страхотна графика  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
утре да си пуснеш едно тестче че много искам да разбера резултата  :D
« Отговор #94 -: Октомври 29, 2012, 08:01:41 am »
Момичета имам още цели три дни /най- малко/до истината  :?.Имам възможно най- дългото чакане - ЛФ 16 ДНИ - ТАКЪВ УЖАС ВСЕКИ МЕСЕЦ, поне да беше 14 дни , ами то.... :balk_132:
Не че имам някакви симптоми, ама все пак нали надеждата умира с  :witch: и си се надявам ....
« Отговор #95 -: Октомври 29, 2012, 08:32:42 am »
така те искам мила с недежда до последно :balk_21: ,няма да се даваме,БТ според мен ти е чудесна и надежда има,а и зацапване нямаш,това което ти се появява 3-4 дена преди М,което е още по хубаво,с теб сьм и много, много се моля да е станало чудото!!! :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #96 -: Октомври 29, 2012, 12:31:15 pm »
Стиснати палчета.ПРИЛИЧА МИ НА БРЕМЕННА ГРАФИКА! :D
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #97 -: Октомври 29, 2012, 13:16:38 pm »
Милияка не допускай никакви негативни мисли - хайде чакаме скоро , едно хубаво + тестче от теб  :P :bighug: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #98 -: Октомври 29, 2012, 17:01:39 pm »
Благодаря, момичета ! и аз се надявам , макар че нямам усещане да е станало, даже тъкмо обратното , но каквото такова
*
« Отговор #99 -: Октомври 29, 2012, 22:23:23 pm »
Момичета имам още цели три дни /най- малко/до истината  :?.Имам възможно най- дългото чакане - ЛФ 16 ДНИ - ТАКЪВ УЖАС ВСЕКИ МЕСЕЦ, поне да беше 14 дни , ами то.... :balk_132:
Не че имам някакви симптоми, ама все пак нали надеждата умира с  :witch: и си се надявам ....
Липсата на симптоми също може да е симптом  :D , а твоята графика много прилича на бременна  :crossfingers: