0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #40 -: Септември 30, 2012, 09:47:35 am »
докато не е дошла с пълна сила има надежда, това зацапване може да е на  хубаво :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:
не мисля , защото зацапването го имам от както започнахме опитите преди 4 год. -всеки път преди цикъл , освен това БТ е надолу, а пък и разликата между двете фази е 0.3 , така че шанса ми е почти на 0 :(
Благодаря ти за подкрепата, но съм сигурна на 99%- оная с метлата е
« Отговор #41 -: Октомври 02, 2012, 14:06:59 pm »
pleyada  миличка какво става с теб?Това зацапване толкова дни-да не излезе положително тестче?Нали знаеш докато няма крьв надежда има!!!Ще стискам палци да не си с мен този месец, а да отидеш в другата групичка!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #42 -: Октомври 02, 2012, 15:47:33 pm »
pleyada  миличка какво става с теб?Това зацапване толкова дни-да не излезе положително тестче?Нали знаеш докато няма крьв надежда има!!!Ще стискам палци да не си с мен този месец, а да отидеш в другата групичка!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Здравей мила, благодаря ти че ми наглеш графиката  :D
зацапването ми си е предвестник на цикъла - имам го всеки месец , къде повече дни къде по- малко , но е от 4 години  :?
Нямам никакви симптоми бременни , така че ще се ходи в клиника като ми почне новия цикъл, а там ще имам не особено приятни процедури и много ме е страх  :(
а миличка на теб ти желая с новия цикъл да правите много секс и да имате + тестче на края на месеца
« Отговор #43 -: Октомври 04, 2012, 22:13:54 pm »
Оффффф гадост.Навестилате е тази гадинка.Стискам ти палци да минат безболезно изследванията и всичко да е в норма да няма проблеми! :balk_81:
И накрая на този чудесен месец да се радваме взаимно на хубави тестчета!!!!
 : :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #44 -: Октомври 05, 2012, 17:11:15 pm »
Здравейте момичета как сте ? :D
аз почнах с гадостите от днес, но това е нищо , сравнение с ХСГ, което ме очаква на 12.10.
Днес пуснах ФСХ, ЛХ, Е2, пролактин и хламидия /71.00лв/-резултатите другата седмица на 11.10.
мъжът ми направи спермограма /50лв/ с добри резултати според мен , всичко е в норми , но най- отдолу пише диагноза : нормозооспермия - какво е това ??? 
и аглутинати - единични ???
Искам да ви кажа, че много ме е страх от ХСГ - то  osi_12, направо като си помисля и ми прилошава и като ми обясниха и какво се прави още повече се наплаших, аз от игла се шашкам  osi_15, а пък тук  не знам /ще отида с мама  :lol:/
silvi_1980, и на теб мила успех през този месец ама истински  :crossfingers:
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 17:56:29 pm от pleyada »
*
« Отговор #45 -: Октомври 08, 2012, 08:30:24 am »
Не се притеснявай!Всичко ще мине и отмине.Важното резултата накрая  :babyflips:
« Отговор #46 -: Октомври 08, 2012, 14:45:43 pm »
Не се притеснявай за ХСГ-то,не винаги е болезнено.Аз нищо не усетих,но всеки организъм е различен а и мисля че зависи и от специалиста който го прави.Нищо особенно не се прави....Хистеросалпингографията - HSG (рентгенова "цветна" снимка на маточните тръби)  е важен тест за установяване дали маточните тръби са проходими или са запушени. Хистеросалпингографията е безопасна и слабо болезнена процедура. При HSG се въвежда контрастно вещество в матката, като маточната кухина се изпълва с течността и се прави рентгенова снимка. Ако фалопиевите (маточни) тръби не са запушени, контрастното вещество преминава през тях и се оттича в коремната (абдоминална) кухина. По този начин може да се определи дали маточните тръби са запушени или не, а също така и къде е локализирано запушването, ако има такова. Същевременно маточната кухина може да бъде оценена и за наличието на полипи,фиброзни тумори (fibroid tumors) или сраствания (scar tissue).  Не се страхувай.Стискам палци да е ок. :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Отговор #47 -: Октомври 08, 2012, 17:49:42 pm »
Благодаря ви момичета  :bighug: :bighug: :bighug:, дано всичко е наред , засега гледам да не мисля, а пък в петък ще видим  :?
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #48 -: Октомври 09, 2012, 10:15:27 am »
Не се тревожи, аз също преминах през това , и при мен лично мина доста добре, е имаше си малко болка и леко неприятно усещане , но трая за много кратко .Важо , че с това изследване си една крачка по- близо ,до копнежа за цбъдването на една мечта .Смело напред  :P :bighug: .Пожелавам ти отлично резултати ,  :P

« Отговор #49 -: Октомври 12, 2012, 07:46:00 am »
 pleyada мила стискам палци днес всичко да мине добре и безболезнено,ще чака ме да пишеш как си и как е минало ХСГ-то :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #50 -: Октомври 12, 2012, 07:56:22 am »
pleyada мила стискам палци днес всичко да мине добре и безболезнено,ще чака ме да пишеш как си и как е минало ХСГ-то :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ти миличка , ще докладвам  :D
« Отговор #51 -: Октомври 12, 2012, 07:59:51 am »
миличка и аз ти желая всичко да мине нормално,безболезнено и бьрзо!!!
« Отговор #52 -: Октомври 12, 2012, 15:11:14 pm »
Милички здравейте  :lol:, аз съм много лудаааа

1. ХСГ не ме боля въобще , нямах никакви болки,само на 2-рата снимка имах леки, ама почти незабележими менструални болки,които минаха за около 2-3 мин. Но толкова ме беше страх /абе направо си ревнах , още преди да ми сложи спекулума, т.е. още ме наместваха/и доктора каза че следващия път като има такъв пациент , директно ще откаже процедура  8O, което ме стресна и се стегнах  :lol:. Пита ме дали имам болки като ми идва и аз му казах че имам страшни болки и той" ами тогава нищо няма да разбереш "  и така беше  :D
2.Резултат от ХСГ - тръби без никакви проблеми
3. Диагноза въз основа на всички изследвания - неизяснен стерилитет  :(
Според него няма причина, която да пречи на естествено забременяване, но каза, че сега тръбите са чисти и този и другия месец да действаме , ако бебето не дойде до 6 мес. да направим лапароскопия /евентуално да се види за ендометриоза, според него няма такава/или направо да прибегнем до вътрематочна инсеминация , което ние решим  :wink:. Каза, че за всички процедури има голям шанс  :D, ако не стане с вътрематочна инсеминация, следва ин витро
« Отговор #53 -: Октомври 12, 2012, 15:25:16 pm »
здравей!!!Много се радвам ,че резултата е добьр!Сега действаите смело и спокойно!!!Успех през ловния сезон и дано не се налагат други посещения при доки,освен след ++++тестче! :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #54 -: Октомври 12, 2012, 15:39:11 pm »
здравей!!!Много се радвам ,че резултата е добьр!Сега действаите смело и спокойно!!!Успех през ловния сезон и дано не се налагат други посещения при доки,освен след ++++тестче! :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
Благодаря silvi_1980 дано този път стане и да ходим при доки само с + тестчета  :lol:
а някой знае ли как протичат като процеси лапароскопията и вътрематочната инсеминация ?
« Отговор #55 -: Октомври 13, 2012, 00:44:21 am »
Сега отиди на фоликуметрия,следи си фоликулчетата този месец и действайте!!!Доки не каза ли нищо за фоликулчета???Правили ли сте спермограма?
« Отговор #56 -: Октомври 13, 2012, 09:07:26 am »
Сега отиди на фоликуметрия,следи си фоликулчетата този месец и действайте!!!Доки не каза ли нищо за фоликулчета???Правили ли сте спермограма?
да, правихме спермограма, ЛХ,ФСХ, Е2, пролактин, хламидия, ехография и цв. снимка - каза че всичко е наред, дори се учуди, че 4 год. няма бебе, каза че сме в перфектно състояние и двамата и каза да работим по въпроса тези 1-2 месеца
От ехографа каза само че всичко изглежда добре- имам снимка на която пише че имам предовулат. фоликул в десен яйччник, а за левия пише нещо което не мога да разбера "L.. ov. - ok" .Правил е и някакво измерване на матка и лигавица  " ... - 9 до 10, матка и лигавица - о.к.
А за хормоните нищо не каза, макар че ми се струва на мен че има поликистоза , но той не се развълнува въобще от тях - погледна ги без да коментира
« Отговор #57 -: Октомври 13, 2012, 14:56:37 pm »
Според мен отиди пак на флоликуметрия пак към 14 ден за да видиш колко е пораснал фоликула щом има,след 2 дни пак и ако вече е достигнал размер  около 19 е добре да сложиш един Прегнил и в следващите 3 дни действайте и ще има +резултат.Успех!
« Отговор #58 -: Октомври 13, 2012, 16:33:06 pm »
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

Нали и на двете ни предстои ловен сезон реших да ти споделя намеренето в нета,намен ми беше интересно ,особенно за ЦС.Май ще ходя за сиропче :lol:, аз и без това незабелязвам наличието на такава :(
« Отговор #59 -: Октомври 13, 2012, 18:03:13 pm »
Благодаря момичета!
milena8 моята овулация обикновенно е 13, 14, 15 ден на МЦ , проблема е че не знам дали я има . Д-ра каза че не вижда никакви проблеми по направените изследвания и каза че ако до 6 мес. след снимката няма резултат да се върнем /това е заради "продухването" на  тръбите/. А аз мисля да правим опити 2-3 мес. и после направо да скачаме с вътрематочна инсеминация , не ми се ще да губя още половин година в напразни и незнайни опити , чисто и просто ако няма бебе до НГ , от януари сме там
Може ли някой да ме осветли колко излиза инсеминацията при д-р Александров и как се протича? Правят ли се допълнително други изследвания ? лекарства някакви приемат ли се преди това ? и др. ако има такива