0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПОЖЕЛАВАМ СИ УСПЕХ! osi_9 :crossfingers: :goodluck:

А съм на 33 год. от 3 год. сме женени с мъжа ми , правим опити от около 4 години - до сега няма нищо. Мерила съм БТ и бях спряла за дълго време , защото се появиха проблеми от емоционален характер, секса спря , защото го правихме, когато "трябваше" /най - грешния подход/ и през другото време бяхме съквартиранти  :?. Надявам се този път да не се получи същото...
днес трябва да ми идва и почвам всичко отначало с нови надежди и се надявам да имаме най - накрая желания резултат
ЗА ГРАФИКАТА : МЦ средно 30 дни /със зацапване преди цикъл :(/,БТ с ел. термометър ректално в 06.00ч, ЛФ обикновено 16 дни, рядко 15, 1-ви ову тест обикновенно на 11 ден  /ориентирам се по ЦС кога да бъде първия/
ами това е , чакам  :witch: днес и после  ще :pleasantry:
НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ С ПАЛАВИЧКИ БЕБЕШОЦИ НА ФИНАЛА!

« Последна редакция: Септември 02, 2012, 13:12:35 pm от eliyana »
*
Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #1 -: Септември 02, 2012, 13:19:12 pm »
 успех eliyana :crossfingers: нека скоро видиш :bfp: :crossfingers:
« Отговор #2 -: Септември 02, 2012, 16:18:44 pm »
Благодаря andi_s , същото пожелавам и на теб  :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Септември 02, 2012, 17:26:32 pm »
Дано да ти е на късмет  :D

Стискам палци!!! :crossfingers:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Септември 03, 2012, 09:51:29 am »
Привет и от мен :DДано подновяването на графиката ти да ти е на късмет миличка и съвсем скоро дългото ви чакане да се увенчае с най-прекрасната новина.Успех :wink:

« Отговор #5 -: Септември 03, 2012, 10:12:03 am »
КЪСМЕТ И ОТ МЕН!
« Отговор #6 -: Септември 03, 2012, 13:30:19 pm »
Благодаря Ви момичета!Късмет Ви желая и на вас!
само за протокола още не ми е дошло , а искам защото ми писна с тоя цикъл - абсолютно безпереспективен... и май ми закъснява, освен ако овуто не е било по- късно и ако го е имало  :?
« Отговор #7 -: Септември 03, 2012, 13:56:55 pm »
Здравей и от мен!!! :hello2:
добре дошла в отбора на ловците!!! :fishing:И аз като теб сьм на 33 и се надявам да не се крие там проблема че бебчо се бави.И относно  :heartbeat:  и ние така след почети 8 години савместен живот неможем нещо да оцелим подходящия ден за лов.
Много кьсмет!!!!
 :balk_602: :balk_103:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #8 -: Септември 03, 2012, 16:38:21 pm »
 :crossfingers: :goodluck: :crossfingers:  успех и от мен ... :P

« Отговор #9 -: Септември 04, 2012, 16:51:05 pm »
Отново Ви благодаря момичета :)
дойде  ми рано тази сутрин в 02.30ч  :? така че ми се очертава лов  :lol:
само за информация - смених си екранното име /така реших/
« Отговор #10 -: Септември 04, 2012, 16:57:51 pm »
Здравей и от мен!!! :hello2:
добре дошла в отбора на ловците!!! :fishing:И аз като теб сьм на 33 и се надявам да не се крие там проблема че бебчо се бави.И относно  :heartbeat:  и ние така след почети 8 години савместен живот неможем нещо да оцелим подходящия ден за лов.
Много кьсмет!!!!
 :balk_602: :balk_103:
значи ще си помагаме взаимно, ако имаш въпроси и ако аз съм наясно съм насреща, а за уцелването е много трудна и сложна работа  :lol: - 3 год. все пресмятам и накрая все не улучваме  :lol: или момента или нещо друго се случва
« Отговор #11 -: Септември 05, 2012, 14:56:14 pm »
pleyada :дано този месец ни е на касмет и октомври месец най-накрая да видим така желаните+++++++
дано  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:  са по точни този пьт!!!успех на всички!!! :balk_22: :babyboy: :sbabygirl: :goodluck:
*
« Отговор #12 -: Септември 06, 2012, 08:34:42 am »
Мили момичета, желая ви успех!
Един съвет, посетете специалист ( ако не сте го направили досега) Тези години на опити са доста, досега все някак, нещо щеше да се получи.. казвам го от опит! ;)

« Отговор #13 -: Септември 06, 2012, 14:09:47 pm »
Стискам палци и дано този цикъл е последния от ловния сезон! :-)

« Отговор #14 -: Септември 11, 2012, 08:54:12 am »
Момичета, при мен май и този месец ще се разминават нещата  :(, болна съм с ТТ 37.2 , 37.3 и непрекъснато ми се гади,тъпча се непрекъснато с лекарства/парацетамол, аналгин, витамини/
Добрата новина е, че успях да накарам мъжа ми да отидем в клиника и ще правим спермограма и аз другия месец ще правя цветна снимка
« Отговор #15 -: Септември 11, 2012, 11:59:15 am »
pleyada пожелавам ти бьрзо оздравяване за да си готова в дните на лов!!!и тази висока БТ да се появи накрая на месеца а сега бьрзичко да си отиде osi_19

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #16 -: Септември 12, 2012, 13:46:55 pm »
Pleyada, добре дошла при нас миличка :welcome_1:.Пожелавам ти от все сърце много ,ама много бързичко да се преместиш в темата на майчетата preggo. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:.
« Отговор #17 -: Септември 16, 2012, 11:15:18 am »
pleyada  кьде си миличка?Какво става с теб оздравя ли?Ще се борим ли този месец да видим +++++++++++! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #18 -: Септември 16, 2012, 19:52:43 pm »
 :D Здравейте, оздравях и даже сложихме сърчице преди 1 час  :pleasantry:
Овуто ще е утре или вдруги ден като си гледам старите графики ..... Стискайте ми палци да се справя с мъжо ми  :lol:, че той ми е много труден  :lol:
Благодаря за пожеланията на margarita1971
silvi_1980 при теб как е положението ? Стискам палците и дано има ++++ след 14-15 дни  :bighug:
« Отговор #19 -: Септември 17, 2012, 10:36:59 am »
silvi_1980 при теб как е положението ? Стискам палците и дано има ++++ след 14-15 дни  :bighug:

Радвам се за теб, че вече си добре и за  :heartbeat:  .И аз ти стискам палчета накрая да видиш едно хубаво +++тестче!А колкото до мен надежда тая до края.Вчера и ние сложихме едно сьрчице но уви всичко излезе  osi_13 ,голям кьсмет а се надявах на това   :heartbeat:(и незнам колко е нормално това).Като се има впредвид работата на моя и ...дните си минават май от тук нататьк ще e само чакане.Силни   :bighug: :bighug: :bighug: