0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #60 -: Октомври 13, 2012, 18:10:55 pm »
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm

Нали и на двете ни предстои ловен сезон реших да ти споделя намеренето в нета,намен ми беше интересно ,особенно за ЦС.Май ще ходя за сиропче :lol:, аз и без това незабелязвам наличието на такава :(
Мила, не ходи за сиропче и не се тъпчи с тези лекарства , аз да ти кажа ми направи впечатление,че нямам обилна ЦС и дори по време на ову  или я няма или е с променена консистенция /вече не е фертилна/ - това е проблем !
забелязах обаче, че когато приемам вит. Е /който между другото е с много добри свойства за целия организъм/, фертилната ЦС се появава по - рано, по обилна е и я има по време и един ден след овуто  :D
« Отговор #61 -: Октомври 13, 2012, 19:09:26 pm »
 :thankyousign: :bighug:
« Отговор #62 -: Октомври 13, 2012, 23:02:43 pm »
Ок ти решаваш как д постъпиш,но чрез ФК можеш да разбереш дали има О и кога.Уапех  :bighug:
« Отговор #63 -: Октомври 14, 2012, 08:08:59 am »
Благодаря ви момичета  :bighug:
milena8 не че не искам да отида на ФМ, но си мисля, че след като док ми каза така трябва да го послушам, момичетата тук ми казаха че заслужава доверие и затова ще бъда послушна  :lol:
« Отговор #64 -: Октомври 16, 2012, 07:58:11 am »
 pleyada -радвам се че всичко е минало безболезнено и че всичко е наред стискам палци още този месец да ни се похвалиш :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #65 -: Октомври 17, 2012, 11:25:50 am »
Здравейте момичета  :D
На мен ми спря зацапването от ХСГ изведнъж на 4 ден  :D и тогава беше и ову теста +, за съжаление обаче вчера не успях да си направя тест и много се ядосах  :(, имаме вече две сърчица  :noevil:, надявам се тази вечер на друго , но не знам мъжа ми .... :?, така че ако стане....
Според мен овуто мина снощи /имам болки по време на овулация/, днес корема ми е като след снимката - с тежест и леко подут, пък може и да си въобразявам  :lol:. Е за гърдите поне не си въобразявам , надути са от вечерта на + тест и днес са още повече, но в рамките на нормалното в периода на ову
Знаете ли, мисля на 8-9 ден след ову да си направя едно тестче  :D /има някакъв шанс да сме  :pleasantry: :eggsperm:/, че толкова рано не съм си правила от години ...
Надявам се този месец да сме успели,даже мисля моя мъж да го изнасиля нежно , давайте идеи  :lol:
Обичам ви и ви пожелавам успех и на вас! :bighug:
« Отговор #66 -: Октомври 17, 2012, 12:11:40 pm »
Успех миличка!Дано да сте улучили момента още този месец и следващия ти преглед да е вече по друг повод :goodluck: :pleasantry: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #67 -: Октомври 17, 2012, 15:49:55 pm »
pleyadaмиличка надявам се този месец да е твоя!!!Ще те следя из кьсо!Стискам кадето имам прьстчета лова да е бил успешен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:(пьк ако има и тази вечер :heartbeat: още по добре :balk_600:!!!)Много преградки, ще чакаме заедно две седмици!!!
А и това е супер че си се успокоила,много е важно и затова мисля че ще бьдеш и прятно изненадана накрая!!! :bighug: :bighug: :bighug:
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #68 -: Октомври 17, 2012, 18:30:14 pm »
Благодаря момичета ! и аз ви стискам силно палци този месец :D
« Отговор #69 -: Октомври 22, 2012, 13:23:23 pm »
Как си мила ,как вьрвят нещата при теб,появяват ли се симптомчета,стискам ти много палчета скоро да ни се похвалиш с хубави новини! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy
Аз изгубих надежди за този месец ,след като Денис ми писа ,че О е била най-вероятно на 17/18ден от М ,което означава че пак сме изтарвали момента,но нищо,ще оставя надежди за другия месец! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #70 -: Октомври 22, 2012, 16:02:16 pm »
Как си мила ,как вьрвят нещата при теб,появяват ли се симптомчета,стискам ти много палчета скоро да ни се похвалиш с хубави новини! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy
Аз изгубих надежди за този месец ,след като Денис ми писа ,че О е била най-вероятно на 17/18ден от М ,което означава че пак сме изтарвали момента,но нищо,ще оставя надежди за другия месец! :bighug: :bighug: :bighug:
аз мисля че шансовете са ти добри  :D може би овуто е било вечерта на 17 срещу 18 ден , така че имаш си сърчице  :crossfingers: :bighug:
А за мен не мисля че имам нещо различно от предните месеци , до днес имах чувствителност на гърдите , къде доста силна , къде по слаба, а от днес и това нямам
имам  някакви леки пмс болки след овуто в корема и яйчниците , но въобще даже не ги и отразявам, ама и предвид това че не сложихме 3то сърце :(, ама нищо надеждата умира последна - ако дойде вещицата  :lol:
« Отговор #71 -: Октомври 22, 2012, 16:08:22 pm »
Честно да ти кажа ми е интересно какво ще стане :balk_113: ,с две сьрчица и при двете.Ако не трябва да ги натиснем малко повече тия мьжлета :balk_602:!
« Отговор #72 -: Октомври 22, 2012, 17:39:17 pm »
 pleyada и silvi_1980 стискамви силно палци ,няма значение колко са  :bed: има графики на бремени момичета само с по едно сърчице така че бързо да минава тези дни и да ви видя  :bfp: на графиките.Обичам ви :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #73 -: Октомври 22, 2012, 20:48:18 pm »
 :lol: ами ще видим накрая каква сме я свършили , да мина 7-8 ден и ако има нещо необичайно ще препишкам един раничко , пък каквото е писано , но засега няма нищо необичайно
Притеснява ме това постепенно покачване на БТ , имах го и предния месец, а преди като мерих ми се покачваше или 0.2 гр. или 0.3гр. Незнам дали въобще е имало ову
marina vdb, ти какви хубави сърчица имаш  :D, пу-пу-пу ! дано този месец да е твоя  :D
Момичета вие на колко години сте? аз почнах да се притеснявам, че съм на 33г. и се забързах изведнъж , да не взема да стигна критичните 35 /имам още около 1г.и 6м. / и изпадам в ужас , като гледам и по последните изследвания ФСХ-то ми се е покачило сравнение с 2010 с 1- ца - преди беше 4.58, сега е 5.50
« Отговор #74 -: Октомври 22, 2012, 21:58:37 pm »
marina vdb И от мен пу-пу да не ти е уроки и дано и ти ни зарадваш с хубави новини!Аз наистена се моля за всички ни да се случи така чаканото от нас чудо!И се вьлнувам сьс всичко и всички тук!
pleyada и аз напредвам в годинките 80-ти набор сьм ,малко сьм претеснена с този факт ,но засега гледам да не си го слагам на сьрце много ,че нали нетрябва да се претесняваме сега в този период на бебеправене!
Много гушки и цунки милички-ДАНО ДАНО ДАНО :bori_015: :bori_022: :bori_011:
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #75 -: Октомври 24, 2012, 09:02:04 am »
Добро утро мила,и аз сам така имам някакви леки болки в корема.Какво ли става,по-рано ли ще дойде или се загнездва нашето ембрионче.Дай боже да се е случило нашето чудо!!!
« Отговор #76 -: Октомври 24, 2012, 19:33:43 pm »
silvi_1980 здравей!
аз имам бодежи в двата Я. и много леки ПМС болки в корема от време на време,болки в кръста /или бъбреците, не мога точно да определя/, студено ми е много и това е ...
Интересното беше, че от положителния тест за ову/13 ден/ до 18ден/когато качих БТ на 37 гр./  имах болки в гърдите , след което спряха , последната вечер бяха толкова силни, че чак сънувах болката, беше ми в просъница, а на сутринта като станах бяха почнали да спадат и болката намаля, а сега изобщо нямам и не са надути.Този цикъл пак се сбърка но ще разберем, може би фоликула да се спукал по -късно и тогава бебе нямаааааа  :?
silvi_1980  :bighug: :bighug: :bighug: и се надявам при теб всичко да е ок :crossfingers:
« Отговор #77 -: Октомври 24, 2012, 21:35:25 pm »
А няма да си мислим лоши работи osi_6,за по кьсно спукани фоликули и ....ще си таим надеждата до последно пьк каквото стане,няма да падаме духом и да се отказаваме, с горно вдигнати глави ще продьлжаваме да се борим за нашата мечта!
 :bighug: :bighug: :bighug:
 :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #78 -: Октомври 25, 2012, 07:32:39 am »
Добро утро момичета!Аз не знам дали ще мога да ви зарадвам защото БТ не преминава 37градоса и не знам какво става а иначе гърдите ми са много болезнени и имам от време на време едно като изтръпване в яйчниците ,а относно годините аз съм на 26г. но съпруга ми е на твоите год. pleyada :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #79 -: Октомври 25, 2012, 08:01:39 am »
Добро утро момичета!Аз не знам дали ще мога да ви зарадвам защото БТ не преминава 37градоса и не знам какво става а иначе гърдите ми са много болезнени и имам от време на време едно като изтръпване в яйчниците ,а относно годините аз съм на 26г. но съпруга ми е на твоите год. pleyada :bighug: :bighug: :bighug:
Мила, не е нужно да преминава 37 гр. , важно е да има разлика в двете фази от 0.4 - 0.6 гр. за да е имало ову/спукан фоликул/ , а при теб я има и даже графиката ти е чудесна засега,сега само ще следиш колко дълга ще бъде ЛФ и за признаци  :D