0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #220 -: Април 10, 2013, 17:04:32 pm »
 :lol:, ха- хванах те - знаех си, че ме следиш  :D, но и аз те следя  :lol:
Миличка, при мен нов цикъл с нова надежда, а при теб стискам палци за :bfp:
« Отговор #221 -: Април 29, 2013, 11:54:06 am »
Здравейте момичета, аз пак почнах да се самонавивам този месец, а така не е добре че падам от високо  :( после.
Мисля да си направя един тест на 10 ден, а вие какво ще кажете? иска ли ви се ?
всъщност едвам изтрайвам , даже днес си мислех че е 9 ден , а то е  8 - УЖАССС
« Отговор #222 -: Април 29, 2013, 17:29:07 pm »
Миличка графиката ти до тук много ми харесва ще стискам палци тестчето да покаже   :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #223 -: Април 29, 2013, 17:53:30 pm »
ами не се настройваш само ти и аз ти гледам графиката от два три дена и много надеждна ми се вижда, :wink:от цялото си сърце ти пожелавам да е твоя месец!За теста незнам ,много рано ми се вижда ,но пък ще чакам и аз нетърпние да препiшкаш едно тестче!Късмет! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #224 -: Април 30, 2013, 08:45:57 am »
 :lol: Силве, аз си направих тест - ами отрицателен е , ама не съм и очаквала да бъде друг предвид ранното тестване  :D,, май има някакво привидение, но .... рано е още и аз го знам
Иначе от вчера съм  болна- боли ме гърло имам лека ТТ /сутринта 37.00/, кашлям, гади ми се , абе ужас и на всичкото отгоре съм на работа
А болки нямам в корема като предния път, само циците са леко надути, което е нормално за мен по това време
Момичета обичам ви !  :D
« Отговор #225 -: Април 30, 2013, 09:54:05 am »
pleyada   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: стискам палци както на теб така и на всички момичета тук  :goodluck: дано скоро видим заветните  :bfp: наистина раничко си направила тестче,а както казва моята приятелка,която след дълги опити вече е бременна "Абе не си давай парите за тестове,събирай за памперси"  :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #226 -: Април 30, 2013, 15:41:48 pm »
:lol: Силве, аз си направих тест - ами отрицателен е , ама не съм и очаквала да бъде друг предвид ранното тестване  :D,, май има някакво привидение, но .... рано е още и аз го знам
Явно си си купила много чувствителен тест щом има "привидение" на него толкова рано :D От сърце ти пожелавам това,което си видяла като привидение след седмица да бъде много по-наситено,а след 9 месеца да проплаче :babyflips: :bfp: :bighug:

« Отговор #227 -: Април 30, 2013, 17:33:43 pm »
само да докладвам и без да се радвам , че като се прибрах от работа привидението беше бледа черта - отчитам факта че е минало повече от указаното време и може да е грешен резултат, така че , това е само за протокола  :wink:
ще видим след 2-3 дни
« Отговор #228 -: Април 30, 2013, 20:21:25 pm »
Аз пък ми се иска и утре да препишкаш едно тестче,да видим дали пак ще покаже нещо!
Стискам силно палците и на крака  и на ръце,абе където има пръсти стискам и непускам! :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #229 -: Април 30, 2013, 20:46:13 pm »
Благодаря ти Силви, но ми се струва че ще бъде познатия ми вече сценарий с + тест и накрая М.
Затова ще изчакам поне 2 дни , че и без това е рано...
Поне не съм притеснена като предния път, тогава се бях шашнала много  :lol:
Този път съм завидно спокойна  :D
Теста е писалка с 25 чувствителност, но сигурно е някаква изпарителна черта
Мила не мисли песимистично полежелавам ти това привидение следващият път да е по наситена втора чертичка.И аз се включвам в стискането силно на палци и сега за празниците да имаш най хубавия подарък :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

Благодаря marina vdb  :D
мисля на 3 май да си пусна един тест още,  ще ми е 12- 13 ден след О.
Стискам то палци. Аз смятам, че е още раничко и затова не се хваща от тестовет. Изчакай още няколко дни и на Възкресение ти пожелавам две много наситени чертички. :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Мила графиката ти ми мирише на бебче и си мисля че е още рано за тестове  аз продължавам да ти стискам палци силно :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Момичета, не се надявайте напразно  :D, ще ми дойде имам си стандартните болки в корема, предния път бяха пак ПМС но бяха различни - имах болки и в Я. , а сега имам само в корема - работата ми е ясна ще ми дойде, даже сигурно и по- рано, ако съдя по честотата на  спазмите
Малко съм разочарована от отрицателните тестове, но няма как това е положението примирявам се и този месец
На вас ви пожелавам успех и ще ви наблюдавам  :wink:
Между другото само да добавя, че високата БТ не ми е показател, нито второто покачване/ случва ми се често/ . Откакто правих цветната снимка, не знам  каква връзка има , но имам много добра разлика в двете фази-  преди беше около 0.3/ 0.4 гр. , а сега често е 0.5 и повече /от месеца в който правих снимката/
Аз лично не мога да си го обясня, но преди едвам правех разлика от 0.4 гр.
Здравейте момичета, както виждате имам огромен спад в БТ  и зацапване и то доста рано - по принцип имам ЛФ 15-16 дни
:balk_146:
Писна ми от чакане и все да съм търпелива , така се бях настроила този месец че чак в първия момент не повярвах, но за съжаление БТ е доста показателна както и ниската ТТ  :balk_146:
ох не се разстройвай миличка,знам какво ти е,аз направо откачам последните дни и направо не ми се иска да го знам това за БТ,че да си оставам  с надеждата докато невидя червените реки.
Стискай зъби и продължаваме да се борим! :bighug: :bighug: :bighug:
Скъпа какво става с теб,нито пишеш -нито си попълваш графиката,всеки ден я отварям за да видя как се развиват нещата при теб.Аз все още продължавам да стискам силно палци и да се надявам да последно да ни зарадваш :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Аз бях малко на извън Варна 
БТ обаче падна главоломно и имам зацапване така че..... , аз съм чао този месец