0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #200 -: Януари 16, 2013, 12:08:09 pm »
...
не знам на вас случвало ли ви си е да приказвате с приятелка за графики БТ, тестове за овулация,определяне на ову, кога трябва да ви дойде....... и др. Е аз се опитвам ама те нищо не разбират , а аз не мога да обясня всичко което знам  :? и в един момент се получава така че те нищо не могат да разберат и ги обърквам, но... когато се заинтерисуват по други причини веднага ми звънят да разберат  :lol: защо така им се случва  :lol:

Ами да и на мен ми се е случвало,но аз още като спомена тестове за О и там се почва ,не ти трябват тестове да се изнервяш и дъра дъра ,ама как да обясня ,че с малкото сърчица които слагаме и ако не ги насоча поне в подходящите дни има да си чакамм.....и понеже немога да споделя колко сме редовни необяснявам и другите неща ,които съм научила и затова  и аз като теб се радвам че намерих този сайт с изчерпателна информация за всичко и всички момичета тук ,с които се подкрепя ме!
Късмет в предстоящия лов! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #201 -: Януари 25, 2013, 16:11:48 pm »
Как си pleyada?Стискам палци за :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #202 -: Януари 25, 2013, 18:17:51 pm »
Добре съм, очаквах този месец по- голяма активност от моя мъж, но....  :( даже се бях заредила и с тестове за Б. /ирония на съдбата/ :mrgreen:
Нямам никакъв шанс, но за всеки случай меря БТ
« Отговор #203 -: Януари 25, 2013, 18:39:57 pm »
Може пък приятелчета да са били живи по дълго време  :pleasantry: така че няма отказване мила,макар и малка надежда винаги има до последно :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #204 -: Януари 25, 2013, 20:44:25 pm »
Може пък приятелчета да са били живи по дълго време  :pleasantry: така че няма отказване мила,макар и малка надежда винаги има до последно :bighug: :bighug: :bighug:
:lol: да, нали заради надеждата продължавам да меря БТ , иначе аз в такива случаи спирам.
Лошото е че ходя и на зъболекар и ми слага едни лекарства с формалин /да ми "мумиефицира" нещо си, че почнало гниене/, ама какво да се прави ..., да прави зъба а пък каквото сабя покаже  :D
« Отговор #205 -: Януари 26, 2013, 08:37:20 am »
Както винаги се моля и аз за теб :balk_81: ,дано видиш две чертички и този път по-итенски от всякога yahoo_17 :crossfingers:,трябва вече в нaй-скоро време да излизаме от тези теми,нямам търпение да се срещаме в другите страхотни теми! :bighug:
« Отговор #206 -: Януари 30, 2013, 19:04:23 pm »
Страхотна БТ! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #207 -: Януари 30, 2013, 19:58:34 pm »
Страхотна БТ! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
охоооо Силве, ако знаеш как ме сърбяха ръцете сега вечерта,но ще бъда търпелива...., а всъщност такава БТ за първи път ми се случва , ще видим утре ако не спадне, аз вече предвидливо съм си взела тест с по- висока чувствителност
Иначе гърдите спаднаха днес, което не е добър знак  :wink: и затова нямам някаква по- голяма надеждица
А и ако някой може да каже дали и кога е имало ову, ще съм много благодарна, общо взето работата е на гадаене
« Отговор #208 -: Януари 30, 2013, 20:57:49 pm »
Според мен 13-14 ден,там някъде е О.А колкото до БТ със сгорност няма да осатане така,но важното е да не пада под 37,за това ще се молим тези дни,и за тeстчето ,ще стискам силно палчета.... :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #209 -: Февруари 02, 2013, 09:39:20 am »
Минавам само да се разпиша, че този месец не е моя , правих два теста и двата са напълно отрицателни, така че имам 3 дни до вещицата, чакам си я ...
« Отговор #210 -: Февруари 02, 2013, 12:36:34 pm »
Дотук всичко върви супер :wink:,имай търпение и не се отчайвай,щом има три дни до М е нормално да не отчете теста,предния път го прави при закъснение и показа много бледа,според мен е рано.
Стискам силно палчета и се моля от сърце за хубав резултат след 3 дена! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #211 -: Февруари 03, 2013, 19:06:53 pm »
ох момичета много ми е трудно  :balk_146:
Непрекъснато търся симптоми,много ми се иска да съм бременна направо полудявам  :?, нпрекъснато си гледам графиката, тази, предната , сравнявам ги , знам че е безмислено , но го правя, искам непрекъснато да правя тестове и после ги гледам по 10-20 минути , мисля че откачам
« Отговор #212 -: Февруари 12, 2013, 13:45:02 pm »
Толкова съжалявам  :(,че гадинката пак те е навестила,тайничко се надявах тези дни ,че чудото се е случило.Надявам се да си добре и в добро настроение за идващия лов! :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:
« Отговор #213 -: Февруари 18, 2013, 12:38:10 pm »
Ама че късмет имам от 6 бр. теста за О. 5 бр. са отрицателни, днес ще бъде 6, дано е +++ и ЦС почти липсва  :?
« Отговор #214 -: Февруари 20, 2013, 10:19:39 am »
Здравейте нямам тестове за овулация,няма повишение и на БТ, до днес нямах и нормална ЦС,а секса е мираж , но .... се надявам  :D,че О. не е минала а предстои или е в момента и ще има секс 
що за същества сме ние ?!
« Отговор #215 -: Февруари 20, 2013, 10:21:43 am »
pleyada защо не си вземеш още тестове?И аз като теб последните два месеца много неможех да се ориентирам за О по ЦС, защото и при мен почти липсваше последните 2 месеца.Ама ти поне редовно мериш БТ, така че мисля, че ще имаш повече яснота от мен.Успех и силно ти стискам палци още този месец да имаш  :bfp: тест :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
Бързо се заехме да търсим проблема, при все това минаха 3 години и 3 процедури, докато най-сетне, по системата на пробата и грешката, разбрахме за какво става дума и предстои терапия.
Какво открихте в крайна сметка? Пожелавам ви успех!
Честит 8 март!
Бъди обичана и много шастлива!
Желая ти от сърце в най-скоро време да сбъднеш мечтата си!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Мила минавам да те видя как си да ти пожелая много късмет този месец и най накрая да има  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #219 -: Април 10, 2013, 13:41:30 pm »
Много ми стана гадно като видях днес :(,че те е навестила пак гадинката....
Не съм те забравила и те следя редовно! :bighug:
Успех през новия месец! :crossfingers: