silvi_1980 при теб как е положението ? Стискам палците и дано има ++++ след 14-15 дни
Радвам се за теб, че вече си добре и за .И аз ти стискам палчета накрая да видиш едно хубаво +++тестче!А колкото до мен надежда тая до края.Вчера и ние сложихме едно сьрчице но уви всичко излезе ,голям кьсмет а се надявах на това (и незнам колко е нормално това).Като се има впредвид работата на моя и ...дните си минават май от тук нататьк ще e само чакане.Силни
Скъпа, не се притеснявай за излязлото, то винаги изтича
, обикновенно направи ми впечатление, че се задържа непосредствено преди ову/1 до 2 дни преди това/ по- рано или след ову,почти всичко изтича. А като ти гледам днес БТ струва ми се овуто ти е вече минало /може би вчера/, но ще изчакаме още два - три дни да видим накъде се е насочила БТ
Така, че споко- ти поне имаш сърца, а пък аз .... , кошмарно като следиш БТ всяка сутрин, тестове, стоя без вода /по 4 часа/ и тръпнеш в очакване да дойде момента и като дойде - мъжа ти да ти каже, че сега не искал
И така ние пак сме с едно сърце - егати ужаса , "кво бебе, кви 5 лв???!" Почнах да се изнервям и в най- скоро време ще избухна .... Аз мога вече да си чакам оная с метлата , защото пак нищо .....
А на теб стискам палци и те
, както и на всички останали желая скорошно забременяване