0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #20 -: Септември 18, 2012, 13:13:33 pm »
silvi_1980 при теб как е положението ? Стискам палците и дано има ++++ след 14-15 дни  :bighug:

Радвам се за теб, че вече си добре и за  :heartbeat:  .И аз ти стискам палчета накрая да видиш едно хубаво +++тестче!А колкото до мен надежда тая до края.Вчера и ние сложихме едно сьрчице но уви всичко излезе  osi_13 ,голям кьсмет а се надявах на това   :heartbeat:(и незнам колко е нормално това).Като се има впредвид работата на моя и ...дните си минават май от тук нататьк ще e само чакане.Силни   :bighug: :bighug: :bighug:
Скъпа, не се притеснявай за излязлото, то винаги изтича  :lol: , обикновенно направи ми впечатление, че се задържа непосредствено преди ову/1 до 2 дни преди това/ по- рано или след ову,почти всичко изтича. А като ти гледам днес БТ струва ми се овуто ти е вече минало /може би вчера/, но ще изчакаме още два - три дни да видим накъде се е насочила БТ  :wink: Така, че споко- ти поне имаш сърца, а пък аз .... , кошмарно като следиш БТ всяка сутрин, тестове, стоя без вода /по 4 часа/ и тръпнеш в очакване да дойде момента и като дойде -  мъжа ти да ти каже, че сега не искал  8O :? :( И така ние пак сме с едно сърце - егати ужаса , "кво бебе, кви 5 лв???!" Почнах да се изнервям и в най- скоро време ще избухна .... Аз мога вече да си чакам оная с метлата , защото пак нищо .....
А на теб стискам палци и те  :bighug: , както и на всички останали желая скорошно забременяване
« Отговор #21 -: Септември 18, 2012, 16:12:33 pm »
Здравей те момичета!Това с изтичането и аз съм го забелязала,че непосредствено преди ову.не изтича.Аз този месец се отказах да меря БТ и ще карам само на тестове за ову. pleyada-твоят не иска ,а моят е винаги готов но като разбере че съм ову. понякога правим кекс но без да стига ме до край  :oops: и аз като теб се изнервям и даже съм избухвала и мърморя но какво да се направи ,това  го забелязах скоро (втори месец),но продължава ме с опитите.Пожелавам ти успех и много  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #22 -: Септември 19, 2012, 08:54:46 am »
Здравей те момичета!Това с изтичането и аз съм го забелязала,че непосредствено преди ову.не изтича.Аз този месец се отказах да меря БТ и ще карам само на тестове за ову. pleyada-твоят не иска ,а моят е винаги готов но като разбере че съм ову. понякога правим кекс но без да стига ме до край  :oops: и аз като теб се изнервям и даже съм избухвала и мърморя но какво да се направи ,това  го забелязах скоро (втори месец),но продължава ме с опитите.Пожелавам ти успех и много  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
А и на нас ни се случва да не може да свърши  :?, но аз те съветвам да не му казваш кога си в ову, че правиш тестове, дори ако може да не разбира, че мериш БТ и най- важното - ако можете си правете секс по всяко време за да не усеща че правите секс само когато трябва /по задължение/ . Наистина е много неприятно за нас - не знаят  през какво преминаваме .
А пък аз май съм без ову този месец или незнам какво става с БТ - трябваше да ми вдигне днес повече , а пък тя ...
« Отговор #23 -: Септември 19, 2012, 10:06:16 am »
pleyada  незнам какво да кажа, но мисля че усещат много когато искаме  :heartbeat: и знаят защо настояваме,и аз миналия месец бях така се изнервила точно в дните които исках той не искаше и затова го дадох по споко този месец без да споменавам нищо за бебе и весело и на майтап буквално си просих  :heartbeat:  е неказвам че се е получило в точните дни или всеки ден както се вижда в графиката ми са прьснати доста, но ще се моля до последния момент да стане!!!Стискам палчета на теб и на всички да стане и наистена сигорно е много важно спокойствието което е много трудно да намерим!силни  :bighug:  и не се отчайвай :grouphug: :balk_21:
« Отговор #24 -: Септември 22, 2012, 09:42:22 am »
Здравейте момичета , как сте? :)
аз съм малко объркана с това постепенно покачване на БТ и не знам въобще дали е имало ову, вие какво мислите за графиката ми /имайте предвид че за 8 и 10 ден БТ е нереална , бях болна и имах ТТ/
Аз като огледах някоя друга графика - този месец пак се разминахме с бебето  :(, няма графики с бременност с постепенно покачване на БТ , а пък и разликата в двете фази май е малка  :?
« Отговор #25 -: Септември 22, 2012, 12:10:13 pm »
pleyada здравей миличка.Аз изобщо не разбирам от графиките но според мен О е била между 12-14 ден и сьрчице има което означава че и надежда има но зашто не пишеш в другата темичка-"дайте да видя графиката ви" там Денис ште ти отговори с точност!Кьсмет ще стискам палчета чудото да стане! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #26 -: Септември 22, 2012, 12:11:28 pm »
Pleyada, за мен графиката ти си е много хубава :D Когато забременях с дъщеря ми графиката ми се пока4ваше то4но така - постепенно! Желая ти успех и много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #27 -: Септември 22, 2012, 12:47:39 pm »
Да се изкажа и аз :) /не че съм много компетентна/, но и според мен, ако е имало О е била някъде на 13-14 ден. Постепенното покачване на БТ е съвсем нормално, освен това е рано да се каже каква е разликата в двете фази /поне според мен/, но ако БТ се задържи 37 градуса се получава разлика от около 0.5, което е перфектно :) Защо не си направиш графика в www.babyplan.ru - там ти засича О според БТ и автоматично ти изчислява разликата в двете фази :) Стискам ти палци!  osi_9 :crossfingers:

« Отговор #28 -: Септември 22, 2012, 12:53:13 pm »
 pleyada -и за мен графиката ти е супер!Сега само можеш да чакаш да видиш дали ще има :bfp: ще стискам палчета :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #29 -: Септември 22, 2012, 16:50:21 pm »
silvi_1980,sisauska,aH4eTo и marina vdb  благодаря ви момичета! :D
имам и в бейбиплан и във фертилити графики и двете са отчели ову на 14 ден , но досега не ми се беше случвало толкова бавно покачване на БТ - 5 дни, затова се чудех, но сега като прочетох отговорите ви съм по - спокойна  :D
Благодаря за палчетата и аз ви стискам на вас, следя ви и графиките, макар че рядко пиша  :wink:
А за моя резултат мисля че има - няма 10-11 дни и ще разберем /имам ЛФ 15-16 дни/
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #30 -: Септември 24, 2012, 10:23:21 am »
Успешен месец мила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #31 -: Септември 24, 2012, 10:31:17 am »
Стискам палчета,бебо да е станало! :crossfingers:
« Отговор #32 -: Септември 26, 2012, 10:53:13 am »
pleyadaехоооооооооооооо как си миличка-май имаме еднакьв брой дни за чакане!Аз вече изперквам нищо странно не ми се случва ,да ми даде някаква надежда че чудото се е случило!Много палчета и дано началото на октомври да се похвалим с нещо хубаво! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #33 -: Септември 26, 2012, 11:18:30 am »
Момичета стискам палци за :bfp:.Вие двечките сте в началото на месеца и се надявам на хубави новини от вас и малко по късно и аз да се похваля  :bfp: и октомври да донесе буря от положителни тестове :bighug:

« Отговор #34 -: Септември 26, 2012, 17:36:06 pm »
Момичета благодаря и аз ви пожелавам +++++ тестчета  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #35 -: Септември 26, 2012, 17:41:38 pm »
pleyadaехоооооооооооооо как си миличка-май имаме еднакьв брой дни за чакане!Аз вече изперквам нищо странно не ми се случва ,да ми даде някаква надежда че чудото се е случило!Много палчета и дано началото на октомври да се похвалим с нещо хубаво! :bighug: :bighug: :bighug:
:D моите дни са с 1 повече, и на мен нищо не ми се случва странно даже и гърдите не ме болят  :?, аз все си мисля че ако нещото се случи , ще имам всички симптоми свързани с болка , защото имам много чувствителен корем .Дано е станало , ама аз много не се надявам , че от високо съм падала , много месеци наред  :(
Обаче като гледам твоята БТ .... , дано се задържи така  :D
« Отговор #36 -: Септември 30, 2012, 09:31:00 am »
 pleyada ехооооооо :balk_64: къде се изгуби,остават броени дни ще стискам палци за :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #37 -: Септември 30, 2012, 09:35:32 am »
pleyada ехооооооо :balk_64: къде се изгуби,остават броени дни ще стискам палци за :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Здравейте, бях малко на екскурзия /за два дни :D/, но аз ще пропусна и този месец защото идва  :witch: :? , започна зацапване и БТ пада
На вас ви пожелавам късмет и ви  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #38 -: Септември 30, 2012, 09:42:44 am »
докато не е дошла с пълна сила има надежда, това зацапване може да е на  хубаво :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:

« Отговор #39 -: Септември 30, 2012, 09:45:54 am »
И аз се моля за теб мила да е само зацапване и да те подмине тази малка гадинка :witch:!
 :bighug: :bighug: :bighug: