0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Та си помислих,дали няма да ни изпишат бира,за да преглъщаме илачите си с нея,нашите доктори
Бирата прави жените мъжествени, а мъжете женствени. Причината е, че фитоестрогените, които съдържа подтискат мъжките хормони и действат на рецепторите за женски хормони в мъжкото тяло. При жените ефекта е обратния, понеже фитоестрогените са по-слаби от естествените женски хормони на жената, те заемат рецепторите в тялото й и пречат натуралните женски хормони да се изявят. Това автоматично прави жените по-малко женствени и в тях почва да се засилва мъжкото. Замислете се за приятелките си , които пият повече бира ... аз също се изненадах от информацията, но наблюденията ми ги доказват.А това за подмладяването , според мен си е чиста реклама от бирепроизводителите
Не можах да се стърпя да не ви запозная,момичета,с най-новото откритие на нашите учени за ...биричката,която обичаме да си споделяме с приятели,особено в жегите.Като се запознаете внимателно с изключителните й свойства, ще забележите колко силно е въздействието й върху забавянето процеса на стареене на клетките.Та си помислих,дали няма да ни изпишат бира,за да преглъщаме илачите си с нея,нашите доктори )) Шегувам се,разбира се, но прочетете, интересно е http://dnes.dir.bg/news/bira-stres-11896685?nt=4
Според мен откритието е спорсорирано от производителите на бира и е "ОТКРИТО" точно в разгара на летния сезон .Не казвам, че не е вярно ... просто е поднесено по съответен начин в съответен момент за съответна цел