момичета, аз притичвам само да ви кажа, че на 12,10 /на рождения ми ден
/ се роди моя прекрасен син Ивайло.
Малко избърза /в 38 седмица и 5 дни/, съответно и дойде мъничък 48см и 2970кг, но си наваксва детето.
За съжаление, поради проблеми с кръвната ми картина се наложи да приемам антибиотици и ни позадържаха...в следствие кърмата ми намаля и така и не можах да я върна в първоначалното и състояние...
Сега се стремя да го кърмя поне веднъж на ден, /тъй като за повече не събирам, първоначално успявах 3, после 2.../, но иначе е основно на АМ. Искрено се моля да ми расте здраво и щастливо детенцето, тъй като малко ме поуплаши педиатърката, чу му шум на сърцето и макар да се кълне, че това е много често срещано явление и обикновено е невинно /т.нар функционален шум/, няма как да не ми се стяга сърцето...Другият месец вероятно ще посетим и кардиолог. За раждането няма да ви разправям, много съм доволна от "Щерев", Андреа секциото го е описала съвсем подробно.. :)Ще видите и вие какво значи да ви притиска времето
Стискайте ми палци всичко да е наред, както аз стискам на вас - Боги,Блу, Лили и всички останали...
П.П. Два дни преди да ми изтекат водите, бяха ме наплашили, че бебо е много малък - 2700кг, а той се роди почти 3кг, така, че не се доверявайте сляпо на УЗИ!
П.П.2 Днес ми се губи Блу ..мисля, че и нейния ред настъпи най-накрая!
Целувам ви!