0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 83
« Отговор #580 -: Октомври 24, 2012, 12:25:32 pm »
ivanita, честита точица и от мен. Пожелавам ти лека бременност до термин.
iva17, и от мен имаш стиснати палчета  :crossfingers: Сигурна съм, че ще се похвалиш след прегледа, че всичко е наред  :bighug:
krasunka, честито ти момченце  :bori_002:
z22, при теб почти не е останало до срещата с мечтата ти :) Пожелавам ти много леко раждане и бързо възстановяване от операцията!
Bogi, вашият младеж май още от корема на мама показва кой ще доминира в игрите :)

Да се похваля и аз - в понеделник бяхме на лекар отново и ембриончето е вече 12.1мм. Пак чухме сърчицето. Отговаряме си на седмиците. На 29ти пак сме на преглед :) Вече нямам търпение!

*
« Отговор #581 -: Октомври 24, 2012, 14:27:23 pm »
Момичета, имам проблемна плацента,вече два пъти се отлепва(след кървене).Все още съм на утрогестан и но-шпа,а ми добавиха и магнезии.Този проблем от какво се влияе?Имала ли е някоя подобни случки?
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #582 -: Октомври 24, 2012, 15:22:44 pm »
ИВКА,почивай си,радвам се че си добре  :bighug:  ivanita, честита точица и от мен. Пожелавам ти лека бременност  :crossfingers: 
 krasunka, честито ти момченце да ти е живо и здраво  :bori_002:    linapoli ,пораснали сте ,браво на вас ..)))    sinli ,аз съм имала отлепщне в ранни седмици,понякога не се знае от какво става,ако е нямало натоварване или друго,аз лежах доста време ,лежане и почивка и пак лежане ,това е рецептата..)))   Момичета които са по напреднали имате ли контракций,такива подготвителни ли как се водят без болка,днес бях на преглед и доки засече контракция аз си имам от време на време без болки,каза че е нормално за тези месеци ,но аз се притенявам,продължавам с магнерота 3х2 и така..))))Хубав следобед на всички!
*
« Отговор #583 -: Октомври 24, 2012, 15:24:48 pm »
Благодаря на всички за пожеланията :-)

*
« Отговор #584 -: Октомври 25, 2012, 13:55:19 pm »

Сетих се, че от няколко дни все забравям да пусна този линк за Бебемания 2012, която ще се състои в София, зала Универсиада от 26.10 - 28.10:
http://www.fairbebemania.com/bebemania/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=11&sobi2Id=9&Itemid=0
Аз мисля да отида да видя какво има  :D.

Врабчо, благодаря за информацията. Случайно да знаеш работно време? Мисля и аз да го посетя...

La vita è bella
« Отговор #585 -: Октомври 25, 2012, 15:34:03 pm »
Врабчо, благодаря и аз. За нас е раничко още, но с удоволствие ще поседим зала Универсиада. Трябва да си нахвърлим идеи какво ще трябва да се купува за да почнем да отделяме пари отсега :) Днес се изумих от цените на раждането в болниците...  8O
iva17, как се чувстваш?

*
« Отговор #586 -: Октомври 25, 2012, 15:41:06 pm »
Linapoli, ти остави раждането. Ако знаеш и преди и след това какво е :-D :-D :-D
Но не се плаши - всички се справят :-)

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #587 -: Октомври 25, 2012, 16:54:47 pm »
linapoli, благодаря ти за загрижеността. Днес нямам кървене, продължавам да си лежа и почивам, но вече съм по-спокойна. Нямам търпение да дойде понеделник, дано е добре бебчето ми и да расте. Аз продължавам да нямам никакви симптоми. Преди поне гърдите ме боляха, като спрях естрофема и вече и те спаднаха.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #588 -: Октомври 25, 2012, 16:59:52 pm »
Иве,хайде,и ние нямаме търпение да чуем :D
И аз мисля,че ми е рано още за универсиада,все още съм суеверна, но се изкушавам и от време на време поглеждам тук там и вчера ми стана лошо от цените за количка за близнаци...горе долу за толкова си продадох колата миналата година :( То това да ни е проблемът,де:)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #589 -: Октомври 25, 2012, 17:12:34 pm »
мацки,то и без това на Бебемания не се продава нищо,само информативно е.За работното време - от 10 до 19ч. мисля беше.
<br />
*
« Отговор #590 -: Октомври 25, 2012, 17:49:24 pm »
Ива, радвам се чуя, че е спряло кървенето. В колко часа си на преглед в понеделник? Сигурна съм, че и д-р Стаменов е нетърпелив. Стискам палци!
« Отговор #591 -: Октомври 25, 2012, 17:56:47 pm »
linapoli, благодаря ти за загрижеността. Днес нямам кървене, продължавам да си лежа и почивам, но вече съм по-спокойна. Нямам търпение да дойде понеделник, дано е добре бебчето ми и да расте. Аз продължавам да нямам никакви симптоми. Преди поне гърдите ме боляха, като спрях естрофема и вече и те спаднаха.
Дано всичко да продължава да бъде наред при теб и в понеделник да видиш твоето бебче. То да ти кажа и аз нямах никакви симптоми почти до края на втория месец. Изглежда наистина при всеки е индивидуално. Важното е бебчето да бъде наред пък с или без симптоми няма значение :)

« Отговор #592 -: Октомври 25, 2012, 17:57:05 pm »
мацки,то и без това на Бебемания не се продава нищо,само информативно е.За работното време - от 10 до 19ч. мисля беше.
Да, само информативно е. Аз мисля към 10.30-11.00ч. да отидем, защото не знам точно от колко е. Върти ми се и на мен в главата 10ч., но не съм много сигурна.
Но най-вече отивам заради самата атмосфера, само бебешки неща на едно място  :D. А и все още нищо не сме купили, имам предвид дрешки и т.н., и да се ориентираме малко. Иначе бебчо си има вече легълце, скрин и гардероб  :D. Матрак ни подариха, малко използван, но е като нов и от там спестихме малко пари.
*

iva17

• 915
« Отговор #593 -: Октомври 25, 2012, 18:09:52 pm »
Боги, мерси за стиснатите палци. В 13,20 ч. съм аз. Ти от колко си при д-р Сигридов, дали ще се засечем?

Zuzenceto, благодаря ти и на теб за пожеланията. A относно симптомите аз сега би трябвало да съм 7 г.с. и 4 дни. Поне аз така съм си го изчислила с един калкулатор, който смята спрямо деня на пупкцията. А в клиниката май по-напред ме водят. Сега в понеделник ще разпитам док за всичко, че само редукцията обсъждахме на последните два прегледа. Но и преди редукцията нямах симптоми, така че гледам да не се шашкам от това.
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 18:17:29 pm от iva17 »
*
« Отговор #594 -: Октомври 25, 2012, 19:15:44 pm »
Иве, в понеделник бях на преглед и бая се изкушавах да надникна в стаята на 3 етаж да проверя как си. Не посмях за да не наруша личното ти пространство, но те мислих.
Не се вторачвай в симптомите. От собствен опит се убедих, че при един и същи човек ,но при различни + опити, нещата са коренно различни. Аз дори го бях отписала този опит.
Така че само спокойствие и положителни мисли.Всичко ще бъде наред.
*
« Отговор #595 -: Октомври 25, 2012, 19:26:36 pm »
Иве, няма да се засечем - от 08.20ч.  :( По обяд трябва да ходя до ЖК да нося документи за ЛКК, че ми изтича болничния.
*

iva17

• 915
« Отговор #596 -: Октомври 25, 2012, 19:38:31 pm »
Ikar, нямаше да ме притесниш, благодаря ти, че си ме мислила  :bighug:

Боги, надявам някой следващ път да се засечем.
« Отговор #597 -: Октомври 26, 2012, 15:59:22 pm »
Здравейте момичета!
Да се запиша във вашата тема и аз. Мислите ли, че е рано за това, само пета седмица съм и още не съм ходила на първи преглед. Нали трябва да има поне 2 седмици закъснение... Само правих уринен тест, а на следващия ден правих и кръвен и хормона беше 456 единици. Това при 3 дни закъснение.
Моята гинеколжка е само на частен прием и досега съм ходила при нея за прегледи, но не води женска консултация (а може и да води, ама ще ми е доста сложно да тичам за разните текущи изследвания напред назад по лаборатории). Та исках да ме посъветвате къде да се регистрирам за ЖК. Аз съм от София. Нещо не ми хареса Майчин дом, чудя се за бившата Тина Киркова (там доста напреднаха с оборудване)... а , и след коя седмица регистрират за ЖК(в Майчин дом ми казаха след 12та).
Благодаря предварително!
Животът не свършва днес... нито утре... той продължава. Важно е как ние го възприемаме :-)
*
« Отговор #598 -: Октомври 26, 2012, 16:09:28 pm »
Здравей healthy, добре дошла при нас  :D Колко се радвам само - още една мама от темата с инсеминациите. Една по една всички ще се преместим тук сигурна съм. Само не трябва да се отказваме. Желая ти този път лека и успешна бременност до около термин и здраво бебче на финала.
Иначе да около 12 г.с се записва на ЖК. За съжаление не съм от София и не бих могла да ти дам инфо къде можеш да се запишеш.

« Отговор #599 -: Октомври 26, 2012, 16:20:29 pm »
Благодаря Веста:-)
Най-смешното е, че след пролетната инсеминация (и последвал скоростен финал), се бях настроила психически и за есенна такава.... ама решихме няколко месеца да го караме на натюрел :-). То пък вижте какво стана :-) Даже мяй се бях разписала в текущата тема за инсеминации. Ами това е живота. Има и хубави изненади. Дано темичката се разраства с нови участнички, а напусналите го да е само поради щастливо раждане!
Животът не свършва днес... нито утре... той продължава. Важно е как ние го възприемаме :-)