0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Тема на бременните № 83
« Отговор #960 -: Ноември 16, 2012, 10:06:45 am »
Ей, Боги, ама какъв хубав ден сте избрали :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #961 -: Ноември 16, 2012, 10:09:01 am »
Bogi, Наистина хубав и свят ден :) Много стиснати палци всичко да мине по вода!
Андреа Селесте, Честита ви рожба! Да озарява ежедневието ви и в много радост и щастие да расте!

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #962 -: Ноември 16, 2012, 11:45:42 am »
Здравейте на всички!   Андреа Селесте,ЧЕСТИТА ВИ РОЖБА!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИВКИ! Благодаря за подробния разказ..)))  БОГИ,леко раждане и всичко да мине ок..)))Тука днес е мрачно само за спане  ТВ..)))Още не съм купила коз,етика ,какво чакам незнам,днес следобед ще отида да купя или СЕБАМЕД или МУСТЕЛА..))) Хубав ден на всички !
*
« Отговор #963 -: Ноември 16, 2012, 11:53:15 am »
Момичета, той д-р Велев още през юни ни каза, че ако всичко върви по план, секциото ще бъде някъде около 6-7-8 декември. Вчера като гледа малките ритльовци каза, че на 5 декември ще ме приемат в Шейново, а на 6-ти ще се раждаме. Каза ми да не помъквам целия багаж накуп. Като постъпвам да си взема само най-необходимото, а после като родя мъжа ми да донесе останалото. Каза, че за бебчовците в болницата си имали нови дрешки на Chicco.
Linapoli вчера ми видя голямата шкемба  :lol: Между другото пробвах и втората нощница - събрах се и в нея  :D
« Отговор #964 -: Ноември 16, 2012, 11:59:52 am »
Bogi, ама наистина е много голяма шкембата  :D Радвам се, че си успяла да я напъхаш и във втората нощница  :lol:
Аз незнаех, че и в държавните болници имат дрешки за новородените, това ме изненада много приятно. Бях чела, че в частните клиники имат, но не вярвах и в държавните да има такава практика.

*
« Отговор #965 -: Ноември 16, 2012, 13:00:13 pm »
Аз също не знаех, Поли. Но пък д-р Велев е заместник-директор на Шейново, би трябвало да знае.
« Отговор #966 -: Ноември 16, 2012, 13:23:44 pm »
Ей,Боги,чудесен ден сте избрали да се раждате :DПожелавам ти всичко да мине много леко и да разказваш.И ние ще се раждаме в Шейново,май ще е по Коледа.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #967 -: Ноември 16, 2012, 13:37:56 pm »
Браво Боги, ти стигна почти до края вече, дано св.Никола ви помогне да мине възможно по - леко раждането! :D Късмет!
« Отговор #968 -: Ноември 16, 2012, 14:17:43 pm »
Боги,а ти вече спря ли клексана?Вчера се отнесох и забравих да питам д-р Сигридов до кога ще го слагам.
*
« Отговор #969 -: Ноември 16, 2012, 17:23:46 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=43.0

Честита рожба и от мен, Андреа!
Темичка пуснах като подарък пишете в нея...
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #970 -: Ноември 16, 2012, 17:42:44 pm »
момичета, аз притичвам само да ви кажа, че на 12,10 /на рождения ми ден :)/ се роди моя прекрасен син Ивайло.  :) Малко избърза /в 38 седмица и 5 дни/, съответно и дойде мъничък 48см и 2970кг, но си наваксва детето.  :D За съжаление, поради проблеми с кръвната ми картина се наложи да приемам антибиотици и ни позадържаха...в следствие кърмата ми намаля и така и не можах да я върна в първоначалното и състояние... :? :( Сега се стремя да го кърмя поне веднъж на ден, /тъй като за повече не събирам, първоначално успявах 3, после 2.../, но иначе е основно на АМ. Искрено се моля да ми расте здраво и щастливо детенцето, тъй като малко ме поуплаши педиатърката, чу му шум на сърцето и макар да се кълне, че това е много често срещано явление и обикновено е невинно /т.нар функционален шум/, няма как да не ми се стяга сърцето...Другият месец вероятно ще посетим и кардиолог. За раждането няма да ви разправям, много съм доволна от "Щерев", Андреа секциото го е описала съвсем подробно.. :)Ще видите и вие какво значи да ви притиска времето  :D Стискайте ми палци всичко да е наред, както аз стискам на вас - Боги,Блу, Лили и всички останали...
П.П. Два дни преди да ми изтекат водите, бяха ме наплашили, че бебо е много малък - 2700кг, а той се роди почти 3кг, така, че не се доверявайте сляпо на УЗИ!  :wink:
П.П.2 Днес ми се губи Блу ..мисля, че и нейния ред настъпи най-накрая!  :)
Целувам ви!
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 17:52:24 pm от Бубулина »
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #971 -: Ноември 16, 2012, 18:25:18 pm »
Добре дошъл на малкия юнак Ивайло! Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати!
Краси

*
« Отговор #972 -: Ноември 16, 2012, 18:26:24 pm »
Андреа, Бабулина, честити ви рожби!!!

Да растат здрави, щастливи, усмихнати, безгрижни и благословени!!! Да са толкова упорити и  борбени както техните майки по пътя към своето щастие!
« Отговор #973 -: Ноември 16, 2012, 18:35:42 pm »
Бубулина, Андреа, честити ви рожби! Да са ви живи и здрави!
Боги, хайде да ви е на късмет тази хубава дата.

Аз във вторник се срещнах с лекаря, при който ще раждам и, ако ще е секцио, ми даде дати да си мисля. Но за сега ще изчакаме още две седмици.
Това за дрешките в Шейново и мен ме учуди, но пък е много хубаво, защото и сам се насочила на там. Ще си предаваме щафетата живот и здраве - Боги, аз, Перличка  :D.
Днес ходих и до ЖК да оправим документите за раждането. Само трябва да излязат резултатите от МБ, кръв и урина и сме готови  :D.
Боги, я кажи за Шейново ти ще си носиш ли твои нощници, понеже знам, че по принцип там дават, но за родилното не съм много наясно. Иначе това за багажа и аз го знам, че в началото се носи само най-необходимото и после се примъква още и още  :lol:, та накрая си тръгваш с три пъти повече багаж  :lol:.
*
« Отговор #974 -: Ноември 16, 2012, 18:43:22 pm »
Бубулина, да е жив и здрав малкия юнак. Дано да имаш кърма и да си се кърмите. Всичко ще наред!
Боги,а ти вече спря ли клексана?Вчера се отнесох и забравих да питам д-р Сигридов до кога ще го слагам.
Перличка, строго индивидуално е. На мен ми го спряха още през септември.
*
« Отговор #975 -: Ноември 16, 2012, 19:07:19 pm »
Врабчо, мисля да си взема поне една нощница, защото ще ми трябва за първия ден. Д-р Велев каза, че в реанимацията ще ми трябва само вода и телефон  :lol: След това мъжът ми ще донесе каквото друго е нужно. Говорихме с доктора да ми запази ВИП-стая за след секциото, за да могат близките ми да идват по всяко време. Малко е скъпичко за условията в Шейново (70 лв. на ден), ама при нас си струва - все пак са много чакани и са двама.
« Отговор #976 -: Ноември 16, 2012, 20:21:37 pm »
Бубулина, Андреа Селесте, честити да са ви дечицата, да растат живи и здрави и всички да сте мнооого щастливи!
Боги, датата е супер, наближава времето за първата среща с бебчетата, всичко ще мине идеално...

[161551.gif[/img][/url]
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #977 -: Ноември 16, 2012, 22:03:24 pm »
БУБУЛУНКА,ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ДА ВИ РАДВА,ДА Е МНОГО УСМИХНАТО ДЕТЕ И ВСИЧО НАЙ НАЙ !!!!! На теб бързо възтановяване  :ballons:
« Отговор #978 -: Ноември 17, 2012, 09:49:05 am »
Бубулина, Андреа Селесте, честити ви рожбички. Да са живи и здрави и много да ви радват.
Боги, наистина чудесна датичка - и мъжът ми е роден тогава :)

Момичета, аз пък вчера бях в МЦ Фемина на феталната морфология. Всичко мина много добре. Доц.Димитрова, каза че с бебо всичко е наред. Потвърди, че ще бъде момче:) Само дето като ме видя и после като ме попита в коя седмица съм още преди самия преглед, каза че коремът ми бил много голям :) То и всеки, който ме види първо си мисли че съм към края на 6-тия месец. Наистина странно 8O

Успешен ден на всички :)

« Отговор #979 -: Ноември 17, 2012, 10:27:22 am »
И моя корем е много голям!!!
Краси