Благодаря ви за отговорите, момичета. Anjela77, то е ясно как трябва да се бършем
, ама аз слагам още утрогестан, което пък предполага използване на превръзки, като добавим и хемороидите, с които се обзаведох, и те ти на. Пак добре, че не са стрептококи или стафилококи.
А за аугментина прочетох, че не добре за мен, тъй като съм алергична към пеницилини. Ще видим какво ще реши д-р Сигридов в четвъртък.
А иначе аз се занимавам с подготвителни дейности.
Утре идва интериорната дизайнерка да уточним последни детайли по новата ни спалня (ние се местим в по-малка стая, а за бебетата освобождаваме нашата, че е по-голяма).
Говорихме вече и за договора за стволовите клетки. Хората даже се съгласиха да го попроменят. Нали сме двама юристи, намерихме клаузи, които се нуждаят от прецизиране.
За близнаци ще ползваме 50 % отстъпка. В четвъртък ще се видим с криобиолога, за да подпишем договора.
Направихме вече и списъците за тях и мен за родилния дом. А мъжът ми се срещна с д-р Велев и сега е поръчал някакви специални конци, инжекции против сраствания от чужбина и т.н. Много ми е организиран и грижовен.
Ще трябва да си купя нощница/пижама за кърмачки. Някакви идеи откъде? Рових в нета, ама нещо не се вдъхнових от това, което намерих.