Андреа Селесте, за нещата, които са ти нужни в болницата ли питаш? Аз гледах един списък предив реме в бг-мама, от който 2/3 от нещата не ми потрябваха в Тина Киркова.
те ми дадоха нощница, не поискаха моята, не искаха превръзки, а лигнин, но и той беше техен, тоалета пак ми го направиха те, макар да бях направила нещо сама вкъщи, за бебето пишеше да се носят памперси, но и това слагаха от самата болница, след секциото те ми дадоха аналгина, защото много ме болеше, т.е. наистина нищо не ми е трябвало освен това, което съм искала аз да взема.
Сещам се за помпа за кърма, тя след третия ден може и да ти потрябва, джапанки, стандартните козметични неща, зарядното за телефона, нимезил (някакво болкоуспокояващо), дрешките, с които ще изписваш бебето, комплекчетата обикновено са голяма глупост, но ръкавичките са добра идея, защото бебетата с по-дълги нокти се драскат. Вече след раждането ще ти кажат ако трябва да си донесеш нещо.
Много хаотично ти пиша, май най-добре някоя майка раждала наското в Тина Киркова да пише.
п.с. честно казано си мисля, че аз ако бях от болницата не бих искала почти нищо да се внася отвън от гл.т. хигиена и превантивни мерки.