0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 83
« Отговор #560 -: Октомври 22, 2012, 14:56:43 pm »
Ivee, с теб сме  :grouphug: стискам силно всичко,което може да се стиска!
« Отговор #561 -: Октомври 22, 2012, 15:05:12 pm »
Хей момичета,  здравейте!!! Днес бяхме на лекар, видяхме бебчето...голямо Момче,цели 135гр.
Иве, стискам палци всичко да се развитие по план!!!
« Последна редакция: Октомври 22, 2012, 16:53:07 pm от krasunka »
Краси

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #562 -: Октомври 22, 2012, 15:35:45 pm »
iva17,лежи и почивай,не се натоварвай,всичко ще е наред..)))Лежане и почивка..)))
« Отговор #563 -: Октомври 22, 2012, 15:53:47 pm »
Иве, с теб сме всички! :bighug:

И така, не спя нощем и си представям апокалиптични картини.
Имел, и аз май започнах с паниката. Предварително, без много основания, но като че ли започват да ме тресат нервите  :?. И то при положение, че още не съм говорила с единия доктор. И мен ме притеснява това, че термина ми е точно по коледните празници... Но пък, ако раждам секцио, тези притеснения в момента съвсем не са ми необходими, обаче в главата ми е пълна каша.
« Отговор #564 -: Октомври 22, 2012, 16:36:51 pm »
Ive 17 стискам палци!

Врабчо, аз със сигурност съм със секцио, но то трябва да е или на 20-21 декември или на 27- 28 или след 3.01. Иначе не се води планирано секцио, а по спешност, защото всички останали дни са почивни.
Според мен на 20, 21 ще е рано, 27, 28 що народ познавам, все ще си вземе отпуска, а дали ще издрапам до след 3.01 е Божа работа. :?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #565 -: Октомври 22, 2012, 17:15:47 pm »
Иве,стискам палци!

Имел,а за Диков от Шейново замисляла ли си се- водят го много добър.В МД също има много добри лекари за такива проблеми.Моя приятелка с миома ще ражда там със секцио и ще махат миомата по време на операцията.
А за предишното и сегашното раждане - това са си съвсем различни бременности.Аз баткото го родих месец по-рано,сега вече подминахме тази дата.

Аз живот и здраве в Неделя влизам в болницата и в Понеделник ще е секциото - да видим ще изчака ли младежа. :D
<br />
*
« Отговор #566 -: Октомври 22, 2012, 17:37:12 pm »
Момичета, мина ми редукцията. Сега ще потрепериме, както каза д-р Стаменов, едно ембрионче е оставил заради еднорогата ми матка. Още кървя, предполагам е нормално. Дай Боже всичко да е наред е да си остане ембриончето ми с мен до финалa. На 29-и съм на преглед.

Спокойно, всичко ще бъде наред! Успех!  yahoo_17

Хей момичета,  здравейте!!! Днес бяхме на лекар, видяхме бебчето...голямо Момче,цели 135гр.

Браво на момчето! Много се радвам!  :bighug:
« Отговор #567 -: Октомври 22, 2012, 19:38:13 pm »
Аз живот и здраве в Неделя влизам в болницата и в Понеделник ще е секциото - да видим ще изчака ли младежа. :D
Ей, Зори, ти си на финалната права! Много успех ти пожелавам и всичко да мине по вода! Ще чакаме добрата новина!
Защо ти препоръчаха секцио или ти сама пожела?
*
« Отговор #568 -: Октомври 22, 2012, 20:35:39 pm »
Имел, и аз като теб се интересувах от добър оператор, тъй като имам 3 коремни операции, а имах и миома, която трябваше да се отстрани по време на секциото.

Първо се срещнах с д-р Димитров от Токуда. Не ми допадна бързането и липсата на часове за него. Насочих се към д-р Велев. Много съм доволна от него.

За да не пиша едни и същи постове в няколко теми, ще ти копирам мнението ми :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45041.580

Прекрасни отзиви има за д-р Диков от Шейново.
« Отговор #569 -: Октомври 22, 2012, 20:42:12 pm »
Прегръщам те, Иве. Всичко ще е наред, гушкай малкото бебче и си почивай!

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #570 -: Октомври 22, 2012, 23:03:42 pm »
Иве, и ние сме на преглед на 29-ти. При д-р Сигридов. След 4-5 седмици ти желая и вие да сте там! Убедена съм, че д-р Стаменов е вложил цялото си сърце и умения, за да бъде всичко ОК. Сега си почивай и се пази!
*
« Отговор #571 -: Октомври 22, 2012, 23:17:56 pm »
Ива, стискам палци всичко да бъде наред и след 8 месеца да си щастлива майка.

Зори
, то дошло времето. Леко раждане ти желая!  :)

*
« Отговор #572 -: Октомври 23, 2012, 05:35:28 am »
Забравих да кажа, че бяхме на преглед при д-р Велев, при който ще се раждаме. Младежът, както се очакваше е наедрял. Вече е към 1800 гр. Така беше притиснал сестра си, че на миличката главичката й беше извита нагоре и докторът не можеше, заради него да я измери точно. Условно тя е към 1300 гр. Иначе кръвотока им е наред, водите и плацентите също. И шийката не е мръднала - около 2.6 см. Дано другия понеделник малкия да мръдне малко настрани, за да можем да измерим сестра му, пък и тестът за фетален фибронектин този път да е отрицателен.
*
« Отговор #573 -: Октомври 23, 2012, 15:50:17 pm »
Ние днес бяхме да се запишем на ЖК. На стария видеозон се видя точица  :D , но АГ-то като че ли малко се намръщи като разбра, че преди година съм родила секцио. Което според мен не е чак такъв проблем, но може и да греша. По принцип знам, че препоръчват изчакване 2 год. Така или иначе няма да раждам тук и тези консултации не ги броя много много. За другия месец ще си запиша час при д-р Даскалов и ще чуя и неговото мнение.

Иве, дано всичко е минало по план. Пиши как си.

Зори, то не останало бе. :D Ще трябва да устиска младежа - къде ще ходи.

« Отговор #574 -: Октомври 23, 2012, 18:00:29 pm »
Здравейте,
Аз си взех домашен доплер, намерих такива, които се предлагат в България:http://bebeshkosyrce.blogspot.com/, вече си имат и сайт. Искам да попитам можеш ли с доплер да измериш собствения си пулс. Сутринта щях да се побъркам- доплерът показваше някаква стойност 85 и се беше включила една червена аларма? Възможно ли е въобще бебето д има толкова нисък пулс
*
« Отговор #575 -: Октомври 23, 2012, 20:01:11 pm »
Здравейте,
Аз си взех домашен доплер, намерих такива, които се предлагат в България:http://bebeshkosyrce.blogspot.com/, вече си имат и сайт. Искам да попитам можеш ли с доплер да измериш собствения си пулс. Сутринта щях да се побъркам- доплерът показваше някаква стойност 85 и се беше включила една червена аларма? Възможно ли е въобще бебето д има толкова нисък пулс
Най-вероятно си хванала твоя пулс.  :lol: Освен това, за да отчита както трябва, си има значение и в коя г.с., как е застанало бебето и т.н.
« Отговор #576 -: Октомври 24, 2012, 09:17:59 am »
Dirq, на мен този уред ми изглежда съмнителен. Аз лично не бих разчитала на отчетеното от него. Ако имаш някакви притеснения, по-добре иди на лекар.
<br />[link=http:
« Отговор #577 -: Октомври 24, 2012, 09:19:27 am »
Иве, имаш стиснати палчета и от мен. Всичко ще бъде наред и когато отидеш на следващия преглед ще видиш твоето малко съкровище :)

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #578 -: Октомври 24, 2012, 11:36:32 am »
Благодаря ви за подкрепата, момичета  :bighug: днес съм по-добре, зацапването е намаляло значително и това ме успокоява малко. Гледам главно да лежа, мъжа ми работи от вкъщи и много ми помага. Страх си ме е още, но се опитвам да мисля позитивно, макар и със свито сърце. До прегледа в понеделник сигурно ще откача.

Ivanita, честита точица  :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #579 -: Октомври 24, 2012, 11:45:52 am »
Иве,дано дано всичко е наред!И аз нямам търпение да дойде вторник,за да се похвалиш с хубави новини  :bighug: