Момичета, голяма паника ме тресе.Говорих с д-р Димитров от Токуда да раждам при него, но той не е сигурен дали ще е в София по празниците около Коледа и Нова Година. Термининът ми е 13.01, предишното ми раждане почна 12 дни предварително.
С д-р Димитров имам среща началото на декември.
Вчера ме посъветваха да си търся и втори вариант на лекар за всеки случай. Това с за "всеки случай" не го обичам, защото радвояването и чуденето уморява, но по се притеснявам да се окаже, че ще почне раждане, а аз няма да знам накъде да се насоча, защото д-р Димитров няма да е в София. Въпросът е, че не просто ми трябва лекар, а добър хирург. За д-р Велев в Шейново, който беше другото предложение на Михова, прочетох някои категорично лоши отзиви. (Знам, че колкото повече са пациентите, толкова по-голям е шансът от такива мнения) На консултация ходя при д-р Ташков, но последния път ми се струваше доста притеснен от големината на миомата ми, т.е. не знам дали ако го питам би се съгласил въобще да ме поеме. За д-р Киров в 1 АГ, от когото имам хубави впечатления, Михова нищо определено не каза.
И така, не спя нощем и си представям апокалиптични картини.