valentina todorova, по-добре отиди на зъболекар и се консултирай с него. Знам, че не е препоръчително бременните да приемат допълнително флуор, а това лекарство за което говориш в самото му заглавие се съдържа думата, може би и в него има флуор. Дори наскоро гледах едно предаване за формирането на зъбите при бебето и какво е препоръчително да правят бъдещите майки, за да има бебето им здрави зъби след време. Препоръчваха дори да се внимава с пиенето на минерална вода - да е с ниско съдържание на флуор под 0,5. Може би трябва да приемаш допълнително калций. Аз например може би от месец всеки ден пия поне по една чаша мляко, независимо прясно или кисело и си хапвам сирене почти всеки ден. В началото на бременността ми даже беше всеки ден. Дано да се нормализират нещата при теб - знам какъв кошмар е.
Момичета, в последно време нещо не мога да разбера какво става с мен - всички се оплаквате, че с напредването на бременността пишкате по-често. А аз при положение, че пия същото количество вода, което си пиех и преди пишкам все по-рядко, урината ми потъмня, но в същото време нищо не ме боли, краката ми не се подуват, изобщо нищо друго не е променено. Ходих при доктора и той ми изписа неоренал - това са таблетки на билкова основа, пила съм ги и друг път. Чудя се дали да не отида и при личния да ми пусне изследвания, че доктора от ЖК не иска да ми пусне изследвания преди консултацията.