deep, това са учебните книжки, които се използват в детските ясли за регламентираните им ситуации - както в големите групи си имат книжки и работни тетрадки. Те са утвърдени от министерство на образованието. Почти всички издателства, които издават учебници имат и комплекти за детските градини.
Специално за яслена група доколкото зная аз имат "Булвест" - която си показала ти и "Анубис". Другите издателства нямат /или аз не съм попадала за ясла/. Така или иначе детето, което посещава ясла ще попадне на една от тези две книжки. Хубавото е:
1 че не са под формата на книга, а на работни листове, по които детето работи
2 тези работни листове са по различни теми, по които децата "вървят" през цялата учебна година - Сезони, Празници, Домашни животни, Семейство, Облекло, Мебели, Хигиенни навици и т.н.
3. Специално този комплект на Булвест имат много за залепване, налагане и т.н.
Детето ти е още под 2 год. и бих ти препоръчала книжката на Анубис, там темите са почти същите, но картинките са много по-големи и конкретни /няма какво да разсейва/; цветовете са много по-наситени и може да учи и цветовете; разработени са много по-разбираемо за малките деца. Комплекта на "Булвест" е малко по-усложнен.
Ако обаче мислиш детето ти да посещава ясла е по-добре да вземеш други книжки, защото така или иначе в яслата ще бъде с една от двете.