0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - септември октомври ноември 2012
« Отговор #940 -: Октомври 22, 2012, 21:55:23 pm »
Iva, мина и през това изпитание. Време е за спокойствие, за да можеш да се насладиш на бременните месеци. Дано притесненията ти да приключат с прегледа на 29-ти.
Papa, и аз имах такъв цикъл след неуспешен стимулиран опит. После всичко се нормализира. Говорих с докторите и те казаха, че е така, заради блокажите и хормоните. Радвай се, че все пак имаш цикъл толко скоро, защото някои момичета го чакат по 60 дни, че и повече.

« Отговор #941 -: Октомври 22, 2012, 23:41:31 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета!

Papa, редукцията беше с венозна упойка, каквато ни слагат и при пункцията, така че нищо не съм усетила. После полежах около 2 часа, вляха ми 3 банки и ме изписаха. Сега ще пия още малко антибиотик и пак нош па. Д-р Стаменов каза, че сега ще потреперим, но всичко е минало както трябва и се надява всичко да е наред.

Iva 17 наред ще е,няма как иначе-при толкова много позитивни мисли отправени към теб :bighug:
« Отговор #942 -: Октомври 22, 2012, 23:44:22 pm »
Iva, мина и през това изпитание. Време е за спокойствие, за да можеш да се насладиш на бременните месеци. Дано притесненията ти да приключат с прегледа на 29-ти.
Papa, и аз имах такъв цикъл след неуспешен стимулиран опит. После всичко се нормализира. Говорих с докторите и те казаха, че е така, заради блокажите и хормоните. Радвай се, че все пак имаш цикъл толко скоро, защото някои момичета го чакат по 60 дни, че и повече.
mgstra -искаш да кажеш,че и при неуспешен опит може да нямаш цикъл дълго време?
*
« Отговор #943 -: Октомври 23, 2012, 13:16:43 pm »
хриси-б, как е днес вълнението преди пункцията?  :)

*
« Отговор #944 -: Октомври 23, 2012, 14:39:23 pm »
Цитат
Публикувана от: IrinaMMM 
Да, IrinaMMM . Много често се случва, но след стимулиран опит, защото тогава се бият блокиращи инжекции, за да може да се контролира по-добре опита. Имаше даже тема за цикъл след неуспешно инвитро и там момичетата подробно споделят много неща, свързани със закъсняването на цикъла.

« Отговор #945 -: Октомври 23, 2012, 15:10:18 pm »
Цитат
Публикувана от: IrinaMMM 
Да, IrinaMMM . Много често се случва, но след стимулиран опит, защото тогава се бият блокиращи инжекции, за да може да се контролира по-добре опита. Имаше даже тема за цикъл след неуспешно инвитро и там момичетата подробно споделят много неща, свързани със закъсняването на цикъла.

Koфти,аз си мислех,че прескоча ли датата за цикъла,със сигурност опитът ми е успешен.Както и да е имам 6 дни до момента на истината
« Отговор #946 -: Октомври 23, 2012, 15:16:39 pm »
При мен след неуспешен дълъг протокол- първия цикъл ми дойде на време- 10 ти ден след ЕТ, даже не дочаках датата на теста, а чак следващия цикъл ми закъсня-дойде на 35ти ден.
*
« Отговор #947 -: Октомври 23, 2012, 15:34:18 pm »
IrinaMMM  , Много стиснати палци. Дано да ни зарадваш скоро с положителен тест.

« Отговор #948 -: Октомври 23, 2012, 17:02:30 pm »
mgstra , deizi_83 , Благодаря ви момичета!

Алдита какво става с теб ?
*
« Отговор #949 -: Октомври 23, 2012, 20:07:44 pm »
Здравейте момичета. :)
IrinaMMM Отговарям на въпроса ти-побърках се от работа,цял ден,след това по магазините-пазарувахме с съпруга ми,и все на крак с часове.остават ми още 2 работни дни и край вече,тази седмица ми е препренатоварена,работа,училище,изпити и ако в петък все пак е останало някое бебче-тогава наистина това ще е чудо.Лежа си и всичко ме боли,крака,кръст,имам едно розово петно.Неискам повече да се оплаквам.И да се случи най-лошото-няма да се предавам. :crossfingers: :bighug: за всички ви!
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #950 -: Октомври 23, 2012, 20:54:19 pm »
Алдита, бой ще ядеш!Работа училище хубаво, ами и пазарували по магазините.Аз вече втори месец съм в заточение, в един мол или фантастико не съм влязла...знаеш ли колко ми е трудно :D Ама ми се стурва,че не те свърта.Трябва да лежиш и почиваш,наистина,важно е-работата е ясна, но това,което можеш да съкратиш, съкрати го,малко остава!  osi_9
« Отговор #951 -: Октомври 23, 2012, 22:30:07 pm »
Здравейте момичета. :)
IrinaMMM Отговарям на въпроса ти-побърках се от работа,цял ден,след това по магазините-пазарувахме с съпруга ми,и все на крак с часове.остават ми още 2 работни дни и край вече,тази седмица ми е препренатоварена,работа,училище,изпити и ако в петък все пак е останало някое бебче-тогава наистина това ще е чудо.Лежа си и всичко ме боли,крака,кръст,имам едно розово петно.Неискам повече да се оплаквам.И да се случи най-лошото-няма да се предавам. :crossfingers: :bighug: за всички ви!

малко остана-дръж се и се щади повече,пък каквото сабя покаже,така или иначе нищо не можем да променим.И аз съвсем се скапах вече,при мен пък от 2 дни няма никакви болки,гадене,нищо-дори гърдите ми се успокоиха и само сънувам отрицателни резултати :(Но ти днес вече звучиш по оптимистично,което е чудесно!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #952 -: Октомври 23, 2012, 22:33:10 pm »
Irina, aldita, силно ви стискам палци за положителни резултати. Дръжте се, малко остана  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #953 -: Октомври 23, 2012, 23:13:25 pm »
Irina, aldita, силно ви стискам палци за положителни резултати. Дръжте се, малко остана  :bighug:

Иве,благодаря!Подкрепата ви много ми помага!Мъжът ми не иска да коментираме нищо ,страх го е да не се пренавия и после да страдам много,за това се държи все едно не чакаме нищо,така че мога само тук да споделя по нещичко
*
« Отговор #954 -: Октомври 24, 2012, 07:22:12 am »
Ива как си мила?
« Отговор #955 -: Октомври 24, 2012, 08:20:03 am »
Стискам ви силно палци момичета.Чакаме хубави новини.
Иве всичко ще бъде наред.
*
« Отговор #956 -: Октомври 24, 2012, 08:31:41 am »
Добро утро на всички.Днес в 12ч. ще ми върнат 3-те бубки.Дай боже този път да се захванат и да си седят на топло 9 месеца.
« Отговор #957 -: Октомври 24, 2012, 08:34:19 am »
migra стискам ти силно палци да се харесате с бубките и да останат с тебе 9 месеца.Бъди спокойна и уверена.
*
« Отговор #958 -: Октомври 24, 2012, 08:58:24 am »
hope1203 как върви стимулацията при теб?
Corazon_al_Sur а твоята пункция мина ли? Колко Я извадихте?
MONK как си? Още няколко дни и деня на теста е дошъл,стискам ти палци да е мноого положителен :crossfingers:.
migra да мине всичко леко и  малките да останат в теб на топличко  :cloud9:.
IrinaMMM ,aldita, хайде още малко и да ни зарадвате с  :bfp:.В петък ли ще правите тестове?
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 09:05:33 am от amanda »

*
« Отговор #959 -: Октомври 24, 2012, 09:24:32 am »
Да ви питам как седят нещата при вас с болничните?Миналият път доктора ми каза,че за ин витро болничен не се дава и измисли някаква киста.Сега незнам как ще бъде.Иска ми се да не се връщам на работа докато не се изяснят нещата около мен и бубите